TIFT AI pisarniške rešitve

Dodana vrednost  rešitev podjetja TIFT je v izkušnjah in uporabi umetne inteligence, ki omogoča napredno obdelavo podatkov in poenostavlja delovne procese.

.
TIFT pisarniške Ai rešitve nudijo množično skeniranje dokumentov, kar je idealno za podjetja z velikim obsegom podatkov. Omogočajo enostavno profiliranje dokumentov preko računalnikov, mobilnih naprav ali direktno na večnamenskih napravah ter shranjevanje digitaliziranih dokumentov v različne programske rešitve, podatkovne baze in tudi v oblak. Uporaba orodij za optično prepoznavo znakov (OCR) in oznak (OMR) avtomatizira zajem in pretvorbo podatkov v urejevalna besedila, pri čemer je mogoča tudi selektivna obravnava določenih območij dokumentov. Če bi radi izluščili podatke iz papirnatih dokumentov ali fotografij, bo funkcija OCR nadvse dobrodošla. Funkcije omogočajo hitro indeksiranje, poimenovanje in shranjevanje dokumentov za lažje iskanje in nadaljnjo uporabo z možnostjo izvoza v več formatov.
.
Orodja za zajem podatkov vključujejo conski OCR, regex izraze, OMR, črtno kodo, podatke iskanja, polja identificirana z AI, ključ iz slike in omejeni seznami. Standardne funkcije vključujejo izboljšave slike, prilagodljive možnosti ločevanja dokumentov, avtomatizacijo obdelave, razširljivost.

 

 

 

Pri izbiranju dokumentnega sistema je bistveno, da se ta enostavno integrira v vašo poslovno mrežo, zagotavlja hitrost, natančnost in prilagodljivost za spreminjajoče se poslovne potrebe. TIFT Ai rešitve zadostijo tem zahtevam in vključujejo napredne funkcije umetne inteligence za izboljšanje učinkovitosti. Te rešitve so združljive z obstoječimi sistemi, kot sta Microsoft SharePoint ali HP Trim, in podpirajo skeniranje, indeksiranje ter shranjevanje tako fizičnih kot digitalnih dokumentov. Dodana vrednost rešitev podjetja TIFT je v izkušnjah in uporabi umetne inteligence, ki omogoča napredno obdelavo podatkov in poenostavlja določene procese, kot na primer kreiranje računov, kar je koristno zlasti za računovodske oddelke.

 

 Pošljite nam vzorec vašega obrazca, delovnega naloga, servisnega naloga itd.. in mi vam pripravimo brezplačno predstavitev delovanja sistema.

Pošljite povpraševanje