Poslovne rešitve

Tako imenovana all-in-one rešitev ali rešitev v enem.

Zakaj bi zapletali stvari, ko pa jih lahko poenostavimo? Toshiba ponuja rešitve, ki temeljijo na integriranem pristopu. Uporabljanje komponent, za katere imamo garancijo, da so združljive in zanesljive, zagotavlja prihranek pri času kot tudi pri denarju.

Podobno, kot to počne nenehno optimizirana hitrost obdelovanja dokumentov, kakršno lahko pričakujete od Toshibinih rešitev.

Napredno upravljanje dokumentov s pomočjo e-BRIDGE tehnologije Toshiba  je uvedla koncept, ki je usmerjen v prihodnost. Inovativna e-BRIDGE tehnologija omogoča združevanje vseh sistemskih funkcij in možnosti na eni sami plošči tiskanega vezja. Funkciji arhiviranja in distribuiranja dokumentov, ki sta vključeni kot standardni funkciji, spreminjata vsak sistem, ki temelji na e-BRIDGE tehnologiji, v osrednji strežnik delovnih tokov, kateri le-te neomejeno povezuje v obstoječe mrežne strukture.
Pa ne samo to, e-BRIDGE ponuja možnost obvladovanja aplikacij odjemalcev neposredno preko vhodne naprave.

Stroški so pomembni – ohranjajte nadzor.
Celotni stroški lastništva so odvisni od transparentnosti. Poleg nabavne vrednosti in stroškov vzdrževanja gre predvsem za vse stroške, ki so nastali v delovnih tokovih, ki predstavljajo večje izdatke.
Kako dolgo traja postopek? Koliko časa mora porabiti zaposleni?
e-STUDIO sistemi iz Toshibe ponujajo celovit nadzor nad stroški in pomaga pri njihovem zmanjševanju. Vsak posamezen proces je mogoče natančno opredeliti in na primer pripisati bodisi posameznim projektom oziroma stroškovnim mestom.

Odprta platforma

TOSHIBA e-BRIDGE OPEN PLATFORM

 

Ena izmed značilnosti, zaradi katere je ta tehnologija posebej privlačna, je njena obvladljivost.
Tehnologija Open Platform podpira vzajemno delovanje med različnimi aplikacijami in sistemi.
Toshiba TEC postavlja v ospredje moč in sposobnost skeniranja v multifunkcijskih zunanjih napravah, kar poudarja osredotočanje na elektronske delovne tokove. e-BRIDGE Open Platform tehnologija pomaga zmanjševati stroške, medtem ko bistveno povečuje možnosti zajemanja elektronskih datotek – z vsemi povezanimi finančnimi prednostmi in prednostmi, ki so povezane s produktivnostjo.