Funkcionalnost v tiskanju

Povezovanje.  Združevanje.  Enostavnost.

Tehnologija za vsako delovno mesto z napredno funkcionalnostjo, enostavno uporabo in veseljem do uporabe.

Z razumevanjem, da ima vsaka dejavnost edinstvene potrebe procesa dela, smo v Toshibi razvili prilagodljive multifunkcijske tiskalnike, ki vam bodo olajšali delo. Z intuitivnostjo in pametnim združevanjem naši izdeki poenostavijo kompleksna opravila in s tem nudijo nadzor ter hkrati znacilno Toshibino zanesljivost.

Najnovejša Toshibina linija izpolnjuje našo obljubo po ‘skupnih informacijah’ (Together iInformation) , ki predstavlja našo zavezanost k sodelovanju s partnerji, da jim zagotovimo stroškovno ucinkovite rešitve, ki so prirejene njihovim željam in izpolnjujejo njihove potrebe po tiskanju, upravljanju z dokumenti in vsebinskih zahtevah in hkrati skrbimo za zelene cilje.

Verjamemo, da so najbolj uspešne organizacije tiste, ki se zavzemajo za učinkovit prenos informacij. Zato se v Toshibi nenehno trudimo izboljšati zmogljivost naših multifunkcijskih tiskalnikov, ki bodo optimizirali vaš delovni proces. To vizijo smo v Toshibi poimenovali ‘Skupne Informacije’ (Together Information).

Rezultat te vizije je nova generacija Toshibinih multifunkcijskih sistemov z vgrajenim najnovejšim e-BRIDGE Next sistemom upravljanja. Ta vam omogoča najbolj enostavno in individualizirano ustvarjanje, prenašanje in upravljanje informacij v vaših delovnih procesih do sedaj.

Naši najnovejši sistemi so izpopolnjeni na najvišji ravni. Prenovili smo jih tako od znotraj kot tudi od zunaj, tako da jih odlikujeta privlačen izgled in inovativna tehnologija za izvrstne rezultate.

Vaš delovni proces je edinstven, zato so tudi naši sistemi zasnovani tako, da se mu prilagajajo.
Ne glede na kompleksnost dokumentov v delovnem procesu, ga Toshibine multifunkcijske naprave razumejo in opravijo delo namesto vas. S preprostim pritiskom na gumb začnete avtomatiziran proces, ki zanesljivo opravi izbrano nalogo.

Za več informacij o sistemih, si oglejte: