Izjemen dosežek za multifunkcijske naprave e-BRIDGE Next A4

Izjemen dosežek za multifunkcijske naprave e-BRIDGE Next A4

Toshiba je prejela priznanje Keypoint Intelligence za priznano nagrado BLI Winter 2021 Pick.

Toshiba je prejela priznanje Keypoint Intelligence za priznano nagrado BLI Winter 2021 Pick.

Toshiba najnovejše večnamenske naprave e-BRIDGE Next A4 združujejo impresivno enostavnost uporabe, popolno funkcionalnost in vrednost za pridobitev nagrad BLI.

Podjetje Keypoint Intelligence, svetovno podjetje za obveščanje in preizkušanje, priznava Toshibino zavezanost inovacijam, tako da so ponudniku večnamenskih tiskalnikov (MFP) podeli dve nagradi Buyers Lab 2021 Winter Pick Awards, ki temeljijo na enostavnosti uporabe, dinamičnih lastnostih in izjemni vrednosti.

Ugledno podjetje za svetovno tržne raziskave Keypoint Intelligence je izbralo najnovejše Toshibine večnamenske naprave A4 e-STUDIO330AC kot izjemno barvno večnamensko napravo A4 za srednje velike / velike delovne skupine in e-STUDIO400AC kot izjemno večnamensko napravo A4 za velike delovne skupine. Nagrade BLI Pick Awards so samostojne v industriji in so težko zaslužene nagrade, saj temeljijo na natančnih preizkusih, vključno z obsežno oceno trajnosti in oceno ključnih lastnosti, kot so uporabnost, kakovost slike in vrednost. Po enem letu strogega testiranja so se najboljši izvajalci kvalificirali, da jih izkušeni analitiki in tehniki uvrstijo med "izjemne".

"Toshiba je izjemna izbira za srednje velike in velike delovne skupine, ki iščejo barvno večnamensko napravo," je povedala Kaitlin Shaw, podpredsednica podjetja Keypoint Intelligence za A4 Hardware. »Za bistveno nižjo ceno na stran v primerjavi z modeli v razredu podjetja dobijo zmogljive, uporabniku prijazne naprave z odličnimi nabori funkcij. Odprta in vgrajena platforma Toshibe omogoča integracijo z vrsto rešitev in oblačnih storitev, ki lahko pomagajo znižati stroške in še povečati produktivnost. Predlogi o vrednostih, ki jih ti Toshiba večnamenski računalniki ponujajo srednjim in obsežnim okoljem, so res izjemni. "

Nagrajene funkcije in prednosti Toshibe

Izjemna enostavnost uporabe:

Toshibin nedavno predstavljeni večnamenski tiskalnik A4 je opremljen z enakimi velikimi (10,1-palčnimi) in intuitivnimi zasloni na dotik kot modeli A3. To so prvi Toshibini lastni modeli z izpopolnjenim uporabniškim vmesnikom e-BRIDGE Next, ki omogočajo enostavno prilagajanje in programiranje. Vgrajeni dvostranski podajalniki enojnih podajalnikov (DSPF) tiskalnih sistemov še povečajo uporabniško učinkovitost s kopiranjem in optičnim branjem (v datoteko ali e-pošto) enostranskih izvirnikov s hitrostjo do 120 dvostranskih prikazov na minuto. 150.000 največjih delovnih ciklov strani Toshiba MFP-jev in do 18.400 strani tonerja prav tako organizacijam nudi veliko prilagodljivosti za dokončanje skoraj vseh tiskanih projektov.

Kakovostna proizvodnja, zmogljiva produktivnost in zanesljivost:
Toshiba e-STUDIO330AC in e-STUDIO400AC s hitrostjo 33 oziroma 40 izjemno kakovostnih strani na minuto ob manj kot sedmih sekundah prvega izpisa. Toshibini najnovejši sistemi A4 med preskušanjem Keypoint Intelligence postavljajo tudi industrijske standarde za popolno zanesljivost z nič napačnimi podajami.

Edinstvena tehnologija Toshiba e-BRIDGE Next ustvarja znatne prihranke časa in učinkovitost z avtomatizacijo rutinskih delovnih tokov za posamezne zaposlene in celotne oddelke. Uporabniški vmesnik podjetja se zlahka poveže z rešitvami Toshiba in neodvisnimi proizvajalci za nadaljnje povečanje poslovne produktivnosti.
Toshiba platforma e-BRIDGE CloudConnect v oblaku izvaja stalno spremljanje, diagnostiko in posodobitve vdelane programske opreme na napravah.
Večfunkcijski tiskalniki podjetja dodatno ščitijo podatke o odjemalcih s samošifrirnimi trdimi diski, ki vsebujejo lastno tehnologijo brisanja Toshiba.

Izredne ponudbe vrednosti:
Toshiba serije e-STUDIO330AC / 400AC zagotavljajo precej nižje povprečne stroške na stran in cenejše skupne stroške lastništva v primerjavi s primerljivimi sistemi v razredu.
"V čast mi je prejemati nagrade Buyers Lab Winter 2021 Pick obe najnovejši Toshiba A4 MFP," pravi Stefan Lottmann, direktor evropskega trženja izdelkov pri Toshiba Tec. "Trg je zahteval dostop do sistemov A4 s popolno funkcionalnostjo in storitvami, ki jih ponuja Toshiba razvita krmilna tehnologija v kombinaciji z dokazano zanesljivostjo naših sistemov A3."

Tehnologija Toshiba Tec, priznana v industriji

Od leta 2010 je Toshiba Tec prejela osem nagrad Pick, vključno z dvema pozimi 2021.

Datoteke

Toshiba je prejela priznano nagrado BLI Winter 2021 Pick za barvni sistem e-STUDIO400AC/330AC

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.