TOSHIBA je posodobila A4 serijo

14.11.2018

Danes Toshiba razširja svojo industrijsko priznano linijo e-STUDIO™ z uvedbo trojčka več-funkcijskih tiskalnikov (MFP) z mnogo različnimi funkcijami.  Toshibin zadnji e-STUDIO formata A4, ki vključuje en enobarvni in dva barvna modela – ponuja nekaj varnostnih funkcij naslednje generacije z vrsto vgrajenih aplikacij, ki so popolnoma namenjene tiskanju dokumentov in potrebam delovnih tokov majhnih in srednjih podjetij.

Toshibini namizni izdelki združujejo hitrost in učinkovitost delovanja – z ustvarjanjem 50 strani na minuto – večjih več-funkcijskih tiskalnikov s kompaktno, čvrsto in trajno zasnovi.  Kot dopolnitev praktično vsakemu pisarniškemu okolju, ponuja Toshibin zadnji trojček MPF nešteto rešitev za racionalizacijo pomembnih in običajnih postopkov skeniranja, kopiranja, tiskanja in pošiljanja faksov.

Aplikacija Google Drive™ omogoča zaposlenim uporabnikom skeniranje in kopiranje dokumentov iz tega bogatega skladišča v oblaku in varnostno kopiranje neposredno s 7- paličnega prednjega zaslona MFP. Mobilni uporabniki lahko tiskajo tudi na daljavo s pomočjo aplikacije Google Cloud Print™ preko spletnega brskalnika na prednji plošči e-STUDIO.

Edinstvena aplikacija Solution Composer nadalje ponuja trgovcem zmožnost ustvarjanja prilagojenih delovnih aplikacij na podlagi specifičnih poslovnih procesov stranke. Enostavna zasnova aplikacij ‘povleci in spusti’ nadalje poenostavlja postopek ustvarjanja in omogoča produktivnost s prihrankom časa zaradi hitrega razvoja.

Toshibini izdelki e-STUDIO se lahko pohvalijo varnostno funkcionalnostjo podjetniškega nivoja, ki vključuje:

funkcijo Security Held Print Jobs, ki preprečuje razkrivanje občutljivih ali zaupnih informacij tako, da dopusti tiskanje samo pooblaščenim uporabnikom; kodiranje in brisanje pogona trdega diska; varnost na podlagi dovoljenj.

“Toshibina zadnja namizna linija e-STUDIO širi našo paleto več-funkcionalnih tiskalnikov s trpežnimi A4 barvnimi in enobarvnimi izdelki, ki so popolnoma namenjeni tiskanju dokumentov današnjih majhnih in srednjih organizacij,” je rekel Bill Melo, glavni direktor trženja Toshiba America Business Solutions.  “učinkovitost izdelka in impresivna zbirka aplikacij bosta opremili današnja podjetja z zmogljivo mrežo tiskalnikov in hkrati omogočili delo na bolj učinkovit, varen in dostopen način.”

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.