Toshiba lansirala nove tiskalnike formata A4

23.1.2012

Družba Toshiba TEC utrjuje svoj portfelj proizvodov, saj je na tržišče lansirala nove tiskalnike A4 in multifunkcijske naprave za črno/belo, kakor tudi barvno tiskanje. 
Delovne skupine in majhne pisarne bodo sedaj lahko izbirale iz široke palete izdelkov z visoko učinkovitimi namiznimi rešitvami, ki zagotavljajo zanesljivo kvaliteto in produktivnost. Kompaktni dizajn teh novih sistemov, v kombinaciji z njihovim učinkovitim delovanjem, izpolnjuje vse zahteve vsakodnevnega poslovanja. S hitrostjo tiskanja 24-38 strani (pri modelih za črno in belo tiskanje) in 22-26 strani (pri modelih za barvno tiskanje), zagotavlja teh novih šest A4 modelov kristalno jasne izpise, zahvaljujoč resolucijam 1200 x 600 dpi in 1,200 x 1,200 dpi. Nadalje so ti novi modeli izredno fleksibilni glede uporabe papirja.

Poleg standardnih pisarniških formatov papirja, lahko uporabljate tudi banner papir, z velikostjo papirja do 1,320 mm. »Vsi naši novi A4 modeli se lahko priključijo na omrežje in so zaradi tega odlična rešitev za majhne delovne skupine in pisarniške oddelke v sodobnih pisarnah,«« In ker lahko naše stranke izbirajo med šestimi različnimi modeli, bodo prav gotovo našle ustrezen sistem, ki bo v celoti zadovoljeval njihove individualne potrebe.«Z opcijskim sistemom e-BRIDGE Fleet Management (Sistem za upravljane storitev), je za vseh šest A4 modelov zagotovljen dostop iz kateregakoli računalnika, ki je priključen na omrežje, zaradi tega se lahko enostavno nadzorujejo in upravljajo na daljavo.

Tovrstne funkcije in mnoge druge uporabne funkcije, kot so:
  • tiskanje črtnih kod,
  • intuitivno ter uporabniku prijazno tiskanje,
  • optično branje,
  • gonilniki za faksiranje in
  • ENERGY STAR®.

izpolnjujejo vse potrebe sodobnega pisarniškega okolja

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.