Namizni tiskalniki nalepk Toshiba serije BV400D

Izjemen dizajn z vrhunsko zmogljivostjo v namiznem tiskalniku etiket Toshiba serije BV400D

Namizni tiskalniki nalepk Toshiba serije BV400D

Toshiba BV400D namizni tiskalniki etiket z najnovejšim operacijskim sistemom srednjega razreda, ki vključuje najnaprednejšo Toshibino tehnologijo tiskanja etiket-nalepk.

Toshiba BV400D namizni tiskalniki etiket z najnovejšim operacijskim sistemom srednjega razreda, ki vključuje najnaprednejšo Toshibino tehnologijo tiskanja etiket-nalepk.

Toshiba Tec, vodilni svetovni ponudnik rešitev za delovni prostor, je predstavil svojo novo serijo tiskalnikov etiket za črtne kode serije BV400D. S povečanjem zmogljivosti in vzdržljivosti so ti novi namizni tiskalniki etiket-nalepk, ki jih je Toshiba doslej imela.
Najnovejšo ponudbo Toshiba namiznih tiskalnikov etiket sestavlja pet različnih modelov, vsi z majhnim odtisom in inteligentnim dizajnom, ki prefinjenim delovnim okoljem prinaša preprostost in učinkovitost ter uporabniško izkušnjo dvigne na višji nivo.

Nova serija se osredotoča na upravljanje z napravami, ki naj bo čim bolj intuitivno. Na razvojni stopnji je bilo Toshibi jasno, da morata preprostost in harmonija voditi do brezhibne uporabniške izkušnje.
Posledično ima serija tiskalnikov BV400D eleganten dizajn, ki sledi vedno prisotnemu pristopu enostavnosti uporabe. Informacije na zaslonu so jasne, saj je zamenjava medijev lažja kot kdaj koli prej, tako da je vsakodnevno delovanje tiskalnika zelo enostavno.

"Toshiba BV400D namizni tiskalniki etiket so plod sodelovanja med oddelki Toshiba Tec tiskalniki črtnih kod in POS (Point-of Sale terminali) inženiringom," pravi Angel de Juan, generalni direktor Auto ID Europe, "naš cilj pa je bil razviti edinstveno serijo tiskalnikov črtnih kod, ki ustreza pričakovanjem sodobnih kupcev. Ti tiskalniki so neverjetno vsestranski - hitri tiskalniki so idealni za transport in logistiko, kjer se nalepke za pošiljanje natisnejo z izjemno zanesljivo kakovostjo, s svojimi razširjenimi povezljivimi funkcijami, kot je brezžično tiskanje, pa se odlično ujemajo s trgovino na drobno ali s hrano in pijačami. "

E-trgovina s pandemijo COVID-19 je še vedno eden najhitreje rastočih sektorjev. Toshiba je s serijo BV400D razvila tiskalnik nalepk, ki ustreza posebnim potrebam tega segmenta. Preprosta integracija v različna informacijska okolja prek Wi-Fi ali Bluetooth poteka brezhibno, brezžične povezave, ki imajo certifikat MFi (Made for iPhone/iPod/iPad", a licensing program for developers of hardware and software for Apple products), delujejo tudi skupaj z napravami iOS. Novi operacijski sistem omogoča, da je tiskalnike BV400D mogoče popolnoma nadzorovati iz različnih ročnih naprav, ki poganjajo aplikacije Toshiba v sistemih iOS, Android ali Windows. In za posamezne poslovne zahteve Toshiba podpira široko paleto SDK-jev za razvoj edinstvenih aplikacij za potek dela, ki se izvajajo v različnih sistemih, kot sta Android in iOS.

Dodatne funkcije, kot je preprost način sprejemanja, omogočajo samodejno shranjevanje papirja pri uporabi neprekinjenega materiala. Serija BV400D vključuje Toshiba tehnologijo, ki je bila prej izključno rezervirana samo za tiskalnike srednjega ali industrijskega razreda, na primer pametni LCD zaslon za izboljšano uporabniško izkušnjo ali vrhunske hitrosti tiskanja do 7ips na sekundo. Robustnost tiskalnikov ponuja visoko kakovost tiskanja in zmogljivosti, ki se ujemata z večino tiskalnikov srednjega razreda tiskalnikov črtnih kod.

O Toshiba Tec

Toshiba Tec Corporation je del skupine Toshiba, ki deluje v različnih visokotehnoloških industrijskih sektorjih. Toshiba Tec Corporation je vodilni ponudnik izdelkov informacijske tehnologije s številnimi aplikacijami v industriji, logistiki, trgovini, zdravstvu in storitvah.
Toshiba Tec Corporation s sedežem na Japonskem in več kot 80 hčerinskimi družbami po vsem svetu pomaga organizacijam spremeniti način ustvarjanja, snemanja, skupne rabe, upravljanja in prikazovanja informacij. Toshiba Tec Germany Imaging Systems GmbH je del globalno delujoče korporacije Toshiba Tec.
Paleta izdelkov vključuje tiskalnike nalepk za črtne kode in večnamenske sisteme (multifunkcijke tiskalnike, tiskalnike, kopirne aparate) ter učinkovite programske rešitve za upravljanje dokumentov. Inovativne rešitve za digitalno označevanje in tiskalniki nalepk s široko paleto aplikacij v industriji, logistiki, zdravstvu in storitvenem sektorju zaokrožujejo paleto izdelkov.
Sedež podjetja Toshiba Tee Germany Imaging Systems GmbH je v Neussu v Nemčiji, kjer se vodijo in usklajujejo evropske poslovne dejavnosti.

Toshiba namizni tiskalnik nalepk BV410D za transportne in logistične nalepke/etikete

Toshiba namizni tiskalniki nalepk BV400D series

Toshiba Desktop Barcode Printer - BV400 - Food Beverages

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.