SHARP - interaktivni zasloni

25.7.2019

SHARP interaktivni zasloni vam omogočajo lažjo komunikacijo z vašim občinstvom, saj lahko skupaj ustvarjate, delite ideje in predstavljate ustvarjeno. So ključni del vsake konferenčne, sejne sobe, pisarne, učilnice in prostorov, kjer več ljudi sodeluje skupaj na istem projektu ali ideji. 

Interaktivni zasloni SHARP so bili razviti za učilnice in višje izobraževalne kampuse, kot tudi za konferenčne sobe ter pisarne. Novi modeli PN-70/75/86HC1 ponujajo fleksibilen in hiter dostop do aplikacij z integriranim SoC kontrolerjem za računalnike. 

Z najnovejšimi funkcijami na zaslonu in dostopno ceno, vam lahko SHARP zasloni izboljšajo komunikacijo in ustvarijo najboljše okolje za učinkovito sodelovanje.

Zasloni na dotik diagonale velikosti 70''/75''/86'' (178cm/190cm/218cm) vam omogočajo ustvarjanje in sodelovanje z lahkoto in natančnostjo, v učilnici ali sejni sobi. Vsi so vključeni in ostanejo zbrani, tako da vam ni več treba skrbeti za njihovo pozornost.

Zmogljivi, fleksibilni in stroškovno učinkoviti, najnovejši SHARP interaktivni zaslon vam omogoča izvrstno platformo z enostavno povezljivostjo preko VGA ali HDMI priključkov, da ali dvignete raven sodelovanja, izboljšate vpliv občinstva ali preprosto zvišate učinkovitost predavanj.

http://www.digitalija.si/sl/

Predavatelj ali profesor ima vedno hiter dostop do funkcij kot so, kot so zamrznitev slike, ali varnostni zaklep zaslona in izbira priključka iz poljubnega vira.

Pohvaljen, pameten in intuitiven SHARP program za pisala deluje skupaj s pasivnim pisalom za nove načine brainstorminga, deljenje idej in krepitev izkušenj sodelovanja. 

 

Fotografije

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.