Podjetji OKI Data in Toshiba TEC sta se odločili združiti razvoj multifunkcijskih tiskalnikov

26.6.2012

Neuss, junij 2012 - Podjetji OKI Data Corporation (Tokio) in Toshiba TEC Corporation (Tokio) sta objavili sklep temeljne pogodbe o skupnem razvoju multifunkcijskih tiskalnikov (MPF). Podjetji nameravata sprožiti obsežen razvoj izdelkov in tehnologij, s katerimi bi prišli na svetovni trg, kot je uporaba digitalnih LED tiskalniških glav, ki jih izdeluje OKI Data za izdelke Toshiba TEC.

Z majhnimi in izjemno zanesljivimi tiskalniki, ki temeljijo na ključnih LED tehnologijah, je podjetje OKI Data doseglo velik uspeh na številnih svetovnih trgih, vključno z Japonsko, Evropo in Latinsko Ameriko. Podjetje Toshiba TEC je osvojilo visoke ocene za A3 multifunkcijske naprave visoke kakovosti in doseglo izjemne uspehe v Severni Ameriki, Evropi in na Kitajskem. Sporazum za skupen razvoj temelji na združenih močeh obeh podjetij, kjer je vsako uspešno na področjih, ki se med seboj dopolnjujejo.

S skupnim razvojem v polnem obsegu bosta podjetji razvili izdelke z združevanjem tehnoloških moči in dopolnjujočih se ključnih tehnologij, da bosta hitro prispevali k uspehu. OKI Data načrtuje podvojiti prodajo storitve za urejanje tiskanja (Managed Print Services), ki temeljijo na ponudbi izjemno hitrih visoko funkcijskih multifunkcijskih tiskalnikov. Toshiba TEC bo prodajo okrepila z dodajanjem njihovih lastnih izdelkov v velikosti A4.

Svetovni trg tiskalnikov je pokazal vedno večje potrebe po storitvah, ki povečujejo produktivnost in zmanjšujejo stroške, kot so storitve za upravljanje tiskanja. Te težnje strankam, na katere ciljajo partnerska podjetja, narekujejo potrebo po obsežni liniji izdelkov, ki ustrezajo velikim potrebam po tiskanju v pisarnah. Da bi to dosegli, morajo biti partnerji kos izzivom za doseganje visokih tehnoloških standardov, ki so potrebni za ustvarjanje raznolike, sodobne linije izdelkov, in hkrati zmanjšati čas razvoja naprav in stroške.


Splošna pogodba

1. Skupni razvoj izdelkov

Podjetji bosta skupaj razvili konkurenčne multifunkcijske naprave v velikosti A4, ki bodo idealne za storitve za upravljanje tiskanja (MPS). Majhna elektrofotografska enota podjetja OKI Data bo vključevala krmilnike, ki jih bo izdelovalo podjetje Toshiba TEC.

2. Vzajemno dopolnjevanje temeljnih tehnologij

Toshiba TEC bo razvila majhne, zelo natančne multifunkcijske tiskalnike z digitalnimi tiskalnimi glavami LED, ki jih bo izdelovalo podjetje OKI Data.  Barvni e-STUDIO 2050c

A3 multifunkcijski tiskalnik podjetja Toshiba TEC uporablja tiskalne glave LED podjetja OKI Data, zato je izredno majhen in ima izjemno nizke zahteve po energiji. OKI Data bo tudi pripravilo tehnologijo Open Platform podjetja Toshiba TEC in zagotovilo širok razpon rešitev za storitve za upravljanje tiskanja.

 

Za originalne informacije podjetja Toshiba TEC Corporation pojdite na www.toshibatec.co.jp/en.


O Toshibi TEC

Toshiba TEC Germany Imaging Systems GmbH je del globalno delujoče korporacije Toshiba, aktivne v različnih industrijskih sektorjih za visoko tehnologijo. Toshiba TEC je vodilni dobavitelj izdelkov informacijske tehnologije in pisarniške opreme, od multifunkcijskih naprav, kopirnih naprav (tako črno-belih kot tudi barvnih)), pa vse do fax naprav in raznoraznih izdelkov za upravljanje z digitalnimi dokumenti. Podjetje Toshiba TEC Germany Imaging Systems ima svoj sedež v mestu Neuss, v Nemčiji, kjer se upravljajo, vodijo in koordinirajo prav vse evropske poslovne aktivnosti.



Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.