ARHIV e-TIFT S AVTOMATIČNO PRETVORBO DOKUMENTA V DIGITALNI ZAPIS

23.2.2013

ARHIV e-TIFT S AVTOMATIČNO PRETVORBO DOKUMENTA V DIGITALNI ZAPIS
Toshiba e-BRIDGE Re-Rite je celovita avtomatizirana pisarniška platforma, enostavna za uporabo, ki preko e-STUDIO večopravilnega sistema (MFP) in pred nastavljenih poti in parametrov avtomatično pretvori skenirane tiskane dokumente v datoteke (OCR), ki jih lahko urejate, pregledujete, iščete ...

En dotik  -  kompleten delovni proces
Imate možnost, da izberete enega od 21 formatov datotek, vključujoč Word, Excel, PDF in HTML in e-BRIDGE Re-Rite bo izvedel avtomatično skeniranje dokumenta, optično prepoznal znake, spremenil obliko in poslal dokument v izbrane cilje. (OCR)
In kar je še več – to je tako lahko za uporabo, da ga lahko koristi vsakdo v pisarni.  MFP uporabniški vmesnik omogoča  intuitiven pristop z e-BRIDGE Re-Rite in izboljša učinkovitost poteka dela v vaši pisarni.

Meta Scan
Dodatni Meta Scan dodatek popelje e-BRIDGE Re-Rite še korak dalje: Omogoči vam, da dodate komplet ključnih besed, s pomočjo katerih se skenirani dokumenti lahko označijo in identificirajo.

Samo ena licenca na mreži
e-BRIDGE Re-Rite je aplikacija nameščena na strežniku, kar pomeni, da je dosegljiva neomejenemu številu uporabnikov preko ene same licence. Tu ni potrebe, da se namesti program na uporabnikovem PC, kar pomeni lažjo namestitev in vzdrževanje.

Ločevanje delov
Funkcija ločevanja delov vam omogoča obdelavo velikega števila dokumentov, ki jih je potrebno skenirati. Vrsta datotek se lahko naenkrat vnese skozi skener in e-BRIDGE Re-Rite bo za vas izdelal ločene datoteke na osnovi listov s črtno kodo ali na osnovi nastavljenega števila strani.

Popolna prožnost
Izberite skeniraj na omrežni pogon, skeniraj na FTP ali skeniraj na E-mail in prejmi dokument v formatu datoteke po vaši izbiri. Celo prejeti telefaks dokumenti se lahko avtomatično preoblikujejo.
Z e-BRIDGE Re-Rite vam nikoli ne bo treba pretipkavati ali preoblikovati dokumentov, ki so na razpolago le v natisnjeni obliki.

Napredna varnost
Zanesljivost in varnost sta pomembna dejavnika v vsakem pisarniškem okolju.  Zaradi tega e-BRIDGE Re-Rite podpira format PDF/A.  Ta format datoteke, standardiziran z ISO zagotavlja, da bo možno PDF datoteko, ustvarjeno danes, možno odpreti in reproducirati natančno na isti način, tudi v prihodnjih letih.

Datoteke

TDM TV Commercial Tornado FINAL.wmv

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.