Cortado's Cloud Printing

24.1.2012

Toshiba TEC se pridružuje aplikaciji za oddaljeno tiskanje CORTADO’S CLOUD PRINTING«

S svojim članstvom Toshiba podpira mobilno tiskanje preko naprav iPad, iPhone, BlackBerry, Android in Symbian.  Toshiba TEC napoveduje svoje članstvo v zavezništvu Cloud Cortado Alliance Printing (tiskanje v oblaku). 
Partnerstvo se je začelo z ustanovitvijo sektorja v družbi ThinPrint AG. S tem Toshiba zdaj ponuja enostavno tiskanje na zahtevo za kakršnokoli vsebino, s katero koli napravo, na vsaki lokaciji in si še naprej prizadeva za nenehno izboljšanje svojega portfelja rešitev.

Vedno več ljudi uporablja pametne telefone in tablične računalnike za dostop in  urejanje zasebnih kot tudi v zvezi z delom povezanih dokumentov, medtem ko so na poti.

Rezultat tega je povečana potreba po mobilnem tiskanju, na zahtevo.

Toshiba je zdaj napovedala svoje članstvo v zavezništvu Cloud Cortado Printing, ki bo svojim strankam omogočilo priročno mobilno tiskanje. V središču tega zavezništva je delovno mesto Cortada, ki je na svetu številka ena na področju »oblačnega« oddaljenega tiskanja in ima že več kot 150.000 uporabnikov.

Začenši z 2 GB spletnega prostora za shranjevanje, zagotavlja ta brezplačna rešitev 24-urni dostop do datotek in dokumentov ter omogoča resnično mobilno oddaljeno tiskanje za iPad, iPhone, BlackBerry, Android in Symbian uporabnike. Bodisi ali gre za preglednice v Excelu , za PDF dokumente, predstavitve v PowerPoint, HTML sporočila ali za slike v različnih oblikah in formatih - za tiskanje, se uporabnik  s svojo napravo preprosto prijavi v brezžično omrežje in lahko nato uporabi vsak sistem Toshiba, ki je nameščen v to omrežje.
Gonilniki, ki so zahtevani za tiskanje so shranjeni v Cortado Hosting Center (središče za gostovanje).

Bernd Köhler, višji menedžer v sektorju »Rešitve za podporo pri prodaji« v družbi Toshiba TEC Imaging Systems v Nemčiji je povedal: »Za nas je bilo zelo pomembno zadovoljiti potrebe in povpraševanje naših strank po mobilnem tiskanju preko njihovih naprav iPad, iPhone, Android, BlackBerry ali Symbian. S tem ko smo se pridružili zavezništvu Cloud Printing, lahko sedaj zagotavljamo celotno podporo naših Toshiba multifunkcijskih naprav in tiskalnikov. Glavni stik za svetovno podporo Toshibinih gonilnikov za tiskanje bo na našem sedežu v Neussu, v Nemčiji.  “Zahvaljujoč temu, da se je družba Toshiba pridružila zavezništvu Cloud Printing, lahko zdaj uporabniki pametnih telefonov in tabličnih računalnikov  tiskajo svoje dokumente medtem ko potujejo, prav tako pa npr. iz konferenčne sobe svojega poslovnega partnerja in sicer iz kateregakoli Toshibinega tiskalnika, ki je priključen na Wi-Fi omrežje,« je povedal Frank Hoffmann, direktor sektorja za strateške odnose v družbi ThinPrint AG.

Za tiskanje niso potrebne nobene zapletene namestitve in je primerno prav za vse formate, brez da bi za to morali vključiti računalnik.«  Delovno mesto Cortado (Cortado Workplace) je na voljo kot brezplačna aplikacija na vseh priljubljenih spletnih mestih za aplikacije. 
 
O družbi ThinPrint AG in Cortado

Družba ThinPrint in njen mobilni sektor Cortado sta specializirana na področju sproščanja energije iz javnih in zasebnih množic (oblaka), z namenom zagotoviti najkvalitetnejše rešitve tiskanja in mobilne produktivnosti, za posameznike in poslovne sektorje po vsem svetu. ThinPrint družina proizvodov optimizira tiskanje za vse vrste podjetij, vseh velikosti, pa naj gre za 5 ali pa do 500,000 uporabnikov. Cortado se poslužuje izkušenj družbe ThinPrint, na osnovi katerih opremlja pametne telefone in tablične računalnike s funkcijami, ki so optimizirane za manjše zaslone, s čimer so te naprave preoblikovane v popolne delovne postaje. Družba zaposluje na svojem sedežu v Berlinu v Nemčiji, v ZDA, Braziliji in Avstraliji več kot 180 visoko kvalificiranih in usposobljenih strokovnjakov. ThinPrint ima vzpostavljeno mednarodno mrežo partnerjev, je Microsoft Gold Certified Partner (Microsoftov zlati partner), član Nokia Forum Pro, vrhunski izbrani član zavezništva BlackBerry, partner Apple Enterprise Developer in tesno sodeluje z več kot 20 mobilnimi operaterji po vsem svetu. Več kot 500 priznanih distributerjev in prodajnih posrednikov v več kot 80 državah po vsem svetu trži izdelke znamke ThinPrint. Pod okriljem strateških partnerstev in partnerstev s proizvajalci originalne opreme (OEM) družbe ThinPrint so podjetja: Citrix Systems, Fuji Xerox, HP, Lexmark International, Microsoft, VMware, Wyse Technology, Chip PC, s čimer je zagotovljena patentirana tehnologija tiskanja, ki je integrirana v številne terminale, strežnike in »lahke« odjemalce.
    
 Za več informacij o družbi ThinPrint AG obiščite njihovo spletno stran www.thinprint.comVeč informacij o zavezništvu Cloud Printing lahko najdete na:  www.cloud-printing-alliance.com

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.