Najboljši v svojem razredu: Toshiba multifunkcijska naprava e-BRIDGE2050c/2051c

23.2.2013

Prestižne letne nagrade potrjujejo odliko izdelkov serije večnamenskega proizvoda (MFP - multifunctional product) za delovanje v majhnih, srednjih ali velikih delovnih skupinah.

  

TOSHIBA JE PREJELA LETNO NAGRADO OD BETTER BUYS FOR BUSINESS’ 2012 INNOVATIVE PRODUCT OF THE YEAR ZA e-STUDIO COLOR SERIES

Toshiba multifunkcijski aparat si je zagotovil nagrajeno priznanje za visoko zmogljivost in kvaliteto slike.

Toshiba America Business Solutions, Inc. (http://business.toshiba.com), vodilni dobavitelj opreme za servisiranje dokumentov (MDS) in inovator za rešitve pri tiskanju, je prejel letno nagrado od  Better Buys for Business’ prestižni  Innovative Product of the Year 2012 za multifunkcijska proizvoda (MFPs) e-STUDIO2550c in e-STUDIO2551c.   

Better Buys for Business je ena od vodilnih nacionalnih laboratorijev za ocenjevanje naprav za obdelavo slik in predstavlja letne inovativne proizvode v Product of the Year kot najboljše v odgovarjajoči kategoriji produktov. Vsi izbrani s strani urednika Better Buys for Business’ so bili upoštevani za prejem nagrade za Innovative Product za leto 2012.

Toshibini  e-STUDIO2550c in e-STUDIO2551c multifunkcijski napravi (MFPs) sta dobili priznanje za izdelavo živopisnih dokumentov z resolucijo 600 x 1,200 pik in izredno zmogljivostjo, ki se skriva v kompaktni in lahki konstrukciji, kar je idealno za mala in srednja podjetja. Poleg izjemne kvalitete slik, obvladovanjem papirja, izbiro oblikovanja in enostavnega rokovanja, je MPS v stisnjeni in ekološki konstrukciji zagotovilo, da se bo znižalo uporabnikove račune za energijo z zmanjšano porabo, kadar je v varčevalnem načinu1)

 »Mi smo vsekakor počaščeni, da imamo tako spoštovano organizacijo kot je Better Buys for Business, ki je ocenila naša  e-STUDIO2550c in e-STUDIO2551c kot inovativna proizvoda leta« pravi g. Joseph Contreras, direktor trženja za proizvode in rešitve pri Toshiba America Business Solutions, Inc.

»Naš namen z lansiranjem e-STUDIO2550c in e-STUDIO2551c je bil, da opremimo manjše organizacije z kvaliteto slik in zmogljivostmi, ki jih najdete pri dražjih multifunkcijskih aparatih (MFP) ob manjših stroških, kar je skladnejše z mnogimi današnjimi tehnološkimi proračuni«. 

»Čeprav naše osebje prejema mnogo izrednih produktov, smo bili očarani s kvaliteto preslikavanja in visoko zmogljivostjo dosegljivo z e-STUDIO2550c in e-STUDIO2551c,« pravi Melissa Pardo-Bunte, redaktor pri Better Buys for Business.  »Taka funkcionalnost je dosegljiva običajno le pri napravah na nivoju velikih organizacij.  Seveda, z dosegljivostjo e-STUDIO2550c in e-STUDIO2551c, Toshiba sedaj opremlja male organizacije z visoko zmogljivimi MFP-ji v kompaktni masivni izvedbi, ob sprejemljivi ceni«.

 

O Toshiba America Business Solutions, Inc.

Toshiba America Business Solutions, Inc., (TABS) v Irvinu, Kalifornija, je neodvisno delujoč obrat firme Toshiba Corporation, ki je po velikosti osma elektronsko električna firma na svetu. TABS je vodilni dobavitelj opreme za rokovanje z dokumenti (MDS) s strokovnjaki, ki pomagajo podjetjem pri prevzemu nadzora nad varnostjo dokumentov, poteku dela in okoljem za tiskanje. Z nagrajenim Encompass™ , vodenim programom s servisom za tiskanje (MPS), linijo e-STUDIO™ večfunkcijskih tiskalnikov (MFPS), tonerji in trgovinskim informacijskim- termalnim tiskanjem, TABS vodi po poti, da podjetja tiskajo pametneje, poslujejo varneje in čuvajo resurse. Za podrobnejše informacije o servisih in rešitvah Toshibe, ki so na voljo v Združenih državah in Latinski Ameriki, obiščite spletno stran www.business.toshiba.com.

Better Buys for Business

Better Buys for Business je izkušen team analitikov pisarniških naprav, ki oskrbuje podjetja z objektivno oceno produktov, in s tem pomaga z informacijami pri odločitvah za nakupe vseh vrst pisarniških aparatov.  Vsako leto Better Buys oceni več stotin produktov za rabo v pisarnah.   Poznani so tudi zaradi svoje Editor’s Choice Award (nagrade po izbiri redaktorja), ki se podeljuje novejšim pisarniškim napravam, ki zagotavljajo najvišji nivo zmogljivosti in nudijo najboljšo vrednost v svoji kategoriji. Za več informacij obiščite spletno stran http://www.betterbuys.com.

1) Poraba energije v Super sleep načinu spanja.



Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.