AVTOMATSKO ZBIRANJE INFORMACIJ O NAPRAVAH

Rešitev Print Tracker

AVTOMATSKO ZBIRANJE INFORMACIJ O NAPRAVAH

Aplikacija omogoča pridobivanje statusa naprave v realnem času (avtomatsko odčitavanje števcev na izbranih napravah, na vnaprej določen dan v mesecu, ter pošiljanje teh informacij na izbrane e-mail naslove, status tonerja, morebitne okvare ...)

S tem bi se izognili izgubam časa z ročnim odčitavanjem, dodatnimi klici na help-desk, dodatnim stroškom ...

Obenem nudi  aplikacija še določene druge informacije v zvezi z delovanjem tiskalnih naprav, kot na primer obveščanje, da je nivo tonerja padel pod (vnaprej določeno) mejo.

Aplikacija omogoča prikazovanje statusa ne glede na blagovno znamko: Toshiba, Sharp, Brother, Minolta, Lexmark, Canon, Ricoh, HP, Samsung, Xerox ...

Z uporabo aplikacije in pridobivanjem statusa naprave v realnem času izboljšamo učinkovitost.
Stranki ni potrebno več ročno očitavati števcev, klicati na help-desk ...

Aplikacija deluje po principu klient, strežnik. Klient se naloži na strežnik oz. računalnik pri stranki, ki preko SNMP protokola pridobiva podatke o stanju multifunkcijske naprave (stanje števcev, nivo tonerja, napake...). Podatki se nato preko HTTPS-ja (port 443) pošljejo na PrintTracker strežnik, ki nato informacije v obliki csv ali xlsx pošlje na prednastavljene naslove (elektronski naslov, ki ga navede stranka).

Da aplikacija ne povzroča nepotrebnega prometa na omrežju, lahko IP naslove tiskalnikov vnesemo ročno, kar pomeni, da ne pošilja GET zahtev na celoten subnet.  Če stranka želi, lahko iz poročanja izloči tudi IP naslove tiskalnikov. Pošiljanje podatkov se lahko definira na določene dneve v mesecu.

 

Več informacij o aplikaciji Print Tracker >>

 

PRENESITE APLIKACIJO >>

 

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.