Predstavljajte si, da bi lahko našli informacijo, ki jo potrebujete, v nekaj sekundah samo z enim iskanjem?
Danes se informacije shranjujejo na številnih lokacijah, kar med drugim vključuje klasične arhivske omare, mrežne strežnike, lokalne trde diske ter elektronsko pošto v poštnih nabiralnikih -  inboxih.  

Danes se porabi do 30% svojega časa za iskanje informacij.
Kar je pri tem posebej grozljivo, je to, da se velikokrat zgodi, da ne najdejo tistega, kar so iskali!

Produkti

Avtomatiziran OCR proces

Popolnoma avtomatiziran proces OCR ne zahteva uporabnika. Listine so skenirane v Toshiba e-STUDIO MFP, nekaj trenutkov kasneje prispejo na namizju bodisi preko e-pošte, FTP-ja ali v izbrani omrežni pogon kot Microsoft Word ®, Excel ®, Adobe ® PDF ali HTML spletne strani.

Toshiba e-BRIDGE Re-rite je strežniška aplikacija, ki omogoča optično prepoznavo skeniranih dokumentov. Te dokumente e-BRIDGE Re-rite pretvori v 16 različnih predizbranih formatov.
Deluje kot servis in za svoje delovanje porabi minimalno procesorskega časa.
Program optično prepoznane dokumente shrani v izhodno mapo, ali/ter pa jih pošlje na e-mail uporabnika.
 
Delovanje:

Ročno delovanje:Na poljubni napravi, ki omogoča skeniranje, dokument shranimo v mapo v skupni rabi ali v e-filing predal. Ta dokument nato kopiramo v vhodno mapo programa Re-rite. Po obdelavi , ki običajno traja nekaj sekund, se optično prepoznan dokument v prednastavljenem formatu pojavi v izhodni mapi programa. Lahko uporabimo tudi File downloader - funkcijo avtomatskega downloada, pri čemer nastavimo prostor za shranjevanje dokumentov iz e-filinga kar vhodno mapo programa Re-rite.

Avtomatsko delovanje:
Pri avtomatskem delovanju program teče na računalniku, na katerem je omogočeno pisanje in branje v mape programa. Za vsakega uporabnika kot uporabniško ime izberemo njegov e-mail naslov, nato pa določimo, katerih formatov se bo uporabnik posluževal. Pri tem se za vsak format avtomatsko kreira podmapa z imenom uporabnikovega e-maila. Ta mapa mora biti v skupni rabi.

Multifunkcijski aparat Toshiba mora imeti omogočeno funkcijo scan to file, pri čemer za izhodno datoteko določimo datoteko v podmapi z e-mailom uporabnika v glavni mapi z imenom tipa formata na računalniku, kjer teče program Re-rite. Za hitro in lahko delovanje se priporoča izdelava templatov ta vsakega uporabnika in za vsak izbran format.

Pri uporabi avtomatskega delovanja, uporabnik prejme optično prepoznan dokument kot priponko v e-mailu.

Nagrada revije BLI

 

 

http://www.rerite.com.au/Slovenia/Toshiba_Main.htm

Avtomatiziran zajem in shranjevanje dokumentov

Direktno zajemanje dokumentov preko Toshiba MFP aparata, obdelava (pretvorba v digitalno obliko - OCR) in shranjevanje (arhiv).

 

Zapolnite vrzel med papirnatimi dokumenti, skeniranimi datotekami in vašim sistemom za upravljanje dokumentov

Enostavno v treh korakih iz papirne oblike dokumentov v digitalno obliko.

Programska rešitev Toshiba e-Bridge Capture & Store omogoča avtomatizacijo pomembnih informacijskih poslovnih procestov. V kombinaciji z Toshiba e-STUDIO večnamenskimi napravami je delo z aplikacijo Capture & Store zelo enostavno.

V današnjem poslovnem okolju je potrebno veliko informacij v papirnati obliki vključiti v vaše delovne tokove.

Programska rešitev Toshiba e-BRIDGE Capture & Store je odlična aplikacija za digitalizacijo papirnatih dokumentov in omogoča vključitev le-teh v vaše aplikacije za upravljanje dokumentov. Raznolik izbor zmogljivih modulov zapolnjuje vrzel med dokumenti v tiskani obliki, elektronskimi datotekami in vašimi programskimi aplikacijami.

Programska rešitev Toshiba e-BRIDGE Capture & Store zapolnjuje vrzel med dokumenti v papirni obliki in vašimi poslovnimi aplikacijami.

Njena funkcija je, da digitalizira papirnate dokumente in omogoči njihovo vključite v vašo aplikacijo za upravljanje dokumentov.

 • Izboljšana učinkovitost
  Avtomatizacija poslovno pomembnih informacijskih potekov dela je ključna prednost rešitve e-BRIDGE Capture & Store. Z dotikom na gumb lahko uporabniki digitalizirajo papirnate dokumente in jih dovajajo v vnaprej določene poteke dela za obdelavo in arhiviranje.
 • Enostavno delovanje
  Zahvaljujoč Toshibini tehnologiji Open Platform je uporabniški vmesnik aplikacije e-BRIDGE Capture & Store v celoti integriran v Toshibine e-STUDIO večnamenske tiskalnike.
 • Visoka stopnja varnosti
  e-BRIDGE Capture & Storevamdaje možnost, da dodelite posamezne poteke dela izbranim uporabnikom ali skupinam. Zaupnost in zaščita obutljivih informacij sta zagotovljeni, saj je dostop do posameznih potekov dela in dokumentov dovoljen samo uporabnikom s preverjeno pristnostjo.

Oglejte si predstavitev:

 

 

Oglejte si tudi ostale predstavitve:

Demo 1 - Folder Browse and Search

Demo 2 - Database Lookup and Search

Demo 3 - Barcode and Zone

Demo 4 - Google Drive

http://youtu.be/Dum_psl604w

http://youtu.be/pFVdzRuk8fc

http://youtu.be/7eTfW_s6s88

http://youtu.be/wEhl966KQfg                           

Tiskanje iz mobilnih naprav

Z aplikacijo e-BRIDGE Print & Capture lahko neposredno tiskate in skenirate dokumente na Toshiba e-STUDIO MFP naprave z vaše Android in iOS naprave.

Kaj omogoča Toshiba e-BRIDGE Print & Capture

 • Tiskanje dokumentov (JPEG/PDF) iz vaše naprave ali oblačne storitve (Box, Dropbox, Google Drive, SkyDrive) na e-STUDIO MFP.
 • Tiskanje slik iz galerije in fotoaparata.
 • Nastavitev naprednih tiskalnišjih možnosti, kot so število kopij, duplex, color mode.
 • Izberite Private Print ali Hold Print za nadzor tiskanja.
 • Skeniranje dokumentov iz e-STUDIO MFP in shranjevanje na vašo napravo ali oblačno storitev.
 • Skenirane dokumente lahko pretvorite v *doc, *xls, *ppt ... dokumente
 • Kreiranje in tiskanje QR kod iz e-STUDIO MFP, za lažje odkrivanje naprav.
 • Uporaba avtentifikacije uporabnika in department kod za boljšo varnost.

 

Aplikacija za android je brezplačna in jo lahko prenesete s spleta. Kliknite na povezavo >>

Aplikacija za iOS je brezplačna in jo lahko prenesete s spleta. Kliknite na povezavo >>

Za dodatne informacije nas pokličite na 01 600 10 20 ali pošljite e-pošto na naslov [email protected]

 

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na brezplačne e-novice