Vodilni sistemi Cab za tiskanje etiket

6.5.2013

Vodilni sistemi Cab za tiskanje etiket

Podjetje Tift je z nemškim proizvajalcem industrijskih tiskalniških rešitev Cab sklenil pogodbo o prodaji, implementaciji in servisu inovativnih industrijskih termalnih tiskalniških sistemov.

Kakovostnao tiskanje etiket za označevanje izdelkov je vse bolj pomembna, tako z vidika kupca kot tudi zakonodaje. Podjetje Tift je slovenskim proizvajalcem, trgovcem in storitvenim podjetjem ponudilo vrhunske termalne tiskalnike nemškega proizvajalca Cab. Te kakovostne naprave podjetjem zagotavljajo visoko razpoložljivost in s tem zmanjšanje prekinitev proizvodnje, pakiranja ali distribucije izdelkov, v katerem je označevanje izdelkov oziroma embalaže že postalo kritičen proces.  

Podjetje Tift je v lanskem letu razširilo ponudbo tiskalniških rešitev ter napravam in storitvam za poslovno tiskanje dodalo še industrijske tiskalniške sisteme.

„Možnost sodelovanja s tako uglednim proizvajalcem industrijskih tiskalnikov kot je Cab potrjuje naše kompetence pri rešitvah za tiskanje,“ je povedal Peter Vuksinič, direktor podjetja Tift. „Preko partnerstva s podjetjem Cab in ponudbo njihovih termalnih tiskalnikov smo zaokrožili nabor tiskalniških rešitev za industrijsko tiskanje, v okviru katerega smo doslej ponujali predvsem laserske industrijske tiskalnike Hitachi.“

Tift bo v Sloveniji ponujal celoten nabor termalnih tiskalnikov Cab, vključno z osnovnimi eno barvnimi napravami in visoko zmogljivimi večbarvnimi sistemi ter dodatno opremo za povečanje zmogljivosti tiskanja in avtomatizacijo etiketiranja. Temelj ponudbe v Sloveniji predstavljajo cenovno ugodne naprave eos 1 in eos 4, MATCH4 ter družina tiskalnikov A+. Omenjeni tiskalniki  so izdelani za uporabo v proizvodnji, logistiki in trgovini. Odlikuje jih visoka zanesljivost ter enostavna menjava potrošnih delov brez uporabe orodij, kar bistveno skrajšuje prekinitve, ki so posledica porabe črnila ali etiket oziroma zamenjave materiala ali dimenzije nalepk.

Kot je še poudaril Vuksinič, je prednost tiskalniških sistemov Cab predvsem visoka kakovost, saj je preko 95 odstotkov sestavnih delov proizvedenih v Nemčiji. Tiskalniki so ob tem že certificirani za delovanje v informacijskih sistemih SAP, kar bistveno poenostavlja uvedbo v industrijskih okoljih. Vsi tiskalniki so opremljeni tudi s programsko opremo Nicelabel, ki omogoča enostavno in hitro oblikovanje izpisov na etikete.

O podjetju Cab
Cab (www.cab.de) je vodilno inovacijsko podjetje pri razvoju in proizvodnji naprav ter sistemov za etiketiranje in označevanje izdelkov, na katerega se zanašajo številna proizvodna, storitvena in trgovska podjetja. V sklopu programa za tiskanje etiket podjetje ponuja termalne tiskalnike črtne kode, medtem ko za tiskanje oznak na izdelke in embalažo ponuja laserske tiskalniške sisteme.

O podjetju Tift
Tift je specializirano podjetje za industrijske in poslovne tiskalniške rešitve. Preko celovite ponudbe izdelkov vodilnih svetovnih proizvajalcev, kot so Hitachi, Cab, Toshiba, Riso, Brother, Epson in Sharp ter kakovostnih inženirskih in vzdrževalnih storitev kupcem zagotavlja tiskalniške rešitve, ki so povsem prilagojene poslovnim procesom. Na tak način v podjetju Tift strankam omogočajo visoko produktivnost na vseh ravneh poslovanja ob optimalni kakovosti izpisov, nizkih stroških ter najmanjših možnih okoljskih obremenitvah.

Datoteke

Fotografije

cab EOS1 - tiskalnik etiket z zaslonom na dotik v slovenskem jeziku

Termo transfer tiskalnik CAB EOS z zaslonom na dotik kot standardno opremo, kar omogoča enostavno uporabo tiskalnika EOS. Podatki se lahko prenesejo tudi preko USB ključa ali internega spomina.

Visoko kvalitetni industrijski termalni tiskalniki/termo transfer tiskalniki, ki so v celoti izdelani v Nemčiji, ki omogočajo tiskanje nalep. Krasi jih rabustna izdelava in enostavna uporaba preko zaslona na dotik, ki je tudi lokaliziran v slovenski jezik.

https://www.tift.si/sl/shop/toshiba-termalni-tiskalniki/termo-transfer-tiskalnik-cab-eos1.html

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.