TOSHIBA uvaja 12 novih modelov A3

13.11.2018

TOSHIBA uvaja 12 novih modelov A3

Toshiba je razširila svoj izbor izdelkov z uvedbo dvanajstih novih, izboljšanih modelov A3 – barvnih in enobarvnih. Vsako napravo je mogoče prilagoditi tako, da ustreza specifičnim zahtevam tiskanja, urejanju dokumentov in potrebam povezljivosti.

Toshiba je razširila svoj izbor izdelkov z uvedbo dvanajstih novih, izboljšanih modelov A3 – barvnih in enobarvnih. Vsako napravo je mogoče prilagoditi tako, da ustreza specifičnim zahtevam tiskanja, urejanju dokumentov in potrebam povezljivosti.

Toshiba je najavila predstavitev dvanajstih novih A3 več-funkcijskih sistemov: dve barvni napravi e-STUDIO2010AC/2510AC, in serijo e-STUDIO5015AC, ki pokriva pet barvnih modelov, sposobnih tiskanja do 50 strani na minuto (ppm). Toshiba je predstavila tudi serijo e-STUDIO5018A, ki pokriva pet enobarvnih modelov, ki so tudi sposobni tiskanja do 50 ppm. Vsi modeli imajo najnovejšo Toshibino e-BRIDGE Next tehnologijo, ki omogoča  nemoteno vgradnjo v IT infrastrukture in v pretoke dokumentov.

Ti modeli se lahko pohvalijo s 26 cm (10.1”) zaslonom na dotik, podobnim tablici, ki ga je mogoče popolnoma prilagoditi po meri in ki deluje kot vmesnik za arhitekturo odprte platforme, s čimer omogoča napravi, da se prilagodi zahtevam posamezne dejavnosti. V zaslon na dotik vgrajen spletni brskalnik lahko poganja rešitve, ki jih je razvila Toshiba in rešitve drugih. Toshibina aplikacija e-BRIDGE Print & Capture omogoča sposobnosti mobilnega tiskanja, poleg tega pa kupci lahko dostopajo do široke palete funkcij stroja ko so na poti – to pomeni zagotavljanje prilagodljivosti, ki je bistvenega pomena za vsako dejavnost. Pri vseh dvanajstih modelih je mobilno tiskanje dostopno preko AirPrint, Mopria Print Service in Google Cloud Print, kar omogoča bolj dostopno povezljivost za uporabnike.

Poleg opcijskega čitalnika kartic, ki zagotavlja dodatno stopnjo varnosti, je varnost pri projektiranju vseh naprav e-BRIDGE Next prednostna in jo zagotavlja Toshiba Secure HDD s samostojnim kodiranjem. Kakovost tiskanja je bila izboljšana prav tako kot učinkovitost teh strojev; z ločljivostjo do 1200 x 1200dpi zagotavljajo izjemen natisk dokumenta. Pri dejavnostih, ki zahtevajo izjemno kakovostne dokumente so Toshibini barvni modeli kot nalašč – substitucija RGB omogoča natančne barve pri pisarniških uporabah, samostojno kalibriranje pa stalnost kakovosti tiska pri majhnih in velikih tiskalnih opravilih.

“Nadaljujemo z izboljševanjem naših že tako neprekosljivih modelov”, pravi Akira Ito, tehnični direktor pri Toshiba TEC. “Sedaj je z novim prilagodljivim uporabniškim vmesnikom lažje kot kadarkoli prilagoditi vsak stroj specifičnim potrebam posameznih dejavnosti. Vmesnik uporabniku omogoča, da se odloči, katera in koliko aplikacij gre na posamezno stran – in poišče kar potrebuje, kot bi mignil s prstom.”

Velika tiskalna opravila so postala neposredna in ne povzročajo težav, saj je maksimalna zmogljivost do 3200 listov papirja. Za dejavnosti, ki želijo povečati produktivnost, je na voljo opcijski podajalnik dokumentov z dvojnim skeniranjem in zmogljivostjo skeniranja 240 slik na minuto – ponujata ga seriji e-STUDIO5018A in e-STUDIO5015AC.

Multi-Station Print je možnost tiskanja s priklicem (pull printing) brez strežnika, ki omogoča uporabniku, da se impulzivno odloči, katero napravo bo povezal na svoje tiskalno opravilo. Prijavljanje prisotnosti na kateremkoli od do sistemov 50 e-BRIDGE Next in izvedba tiskanja, ki mu omogoča, da tiska, kjer mu najbolj odgovarja – vse, ne da bi bilo potrebno investirati v in vzdrževati namenskega tiskalnika. Naj ne pozabimo na varovanje okolja, ki je pri razvoju Toshibinih naprav bistvenega pomena; skladnost z vodilnimi okoljskimi programi kot je ENERGY STAR®.

Razpoložljivost teh izdelkov se v Evropi lahko spreminja od države do države.

Več informacij o izdelkih >>

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.