Toshiba prejela zlato priznanje

Toshiba prejela zlato priznanje za “ekološko prijazno večfunkcijsko napravo”

Toshiba prejela zlato priznanje

Toshiba s ponosom naznanja, da so za njihovo ekološko prijazno večfunkcijsko napravo e-STUDIO306LP/RD30 prejeli zlato nagrado na podelitvi »2014 Best in Biz Award International« v kategoriji najboljši inovativni izdelek.

Toshibina večfunkcijska naprava e-STUDIO306LP/RD30 je prejela zlato nagrado na podelitvi »2014 Best in Biz Award International« v kategoriji najboljši inovativni izdelek. V letošnjem tekmovanju »Best in Biz Award«, v drugem letnem mednarodnem programu, ki velja za edini tovrstni neodvisni program poslovnih nagrad za podjetja iz različnih panog in z žirijo, sestavljeno iz predstavnikov tiska in industrijskih panožnih analitikov, je sodelovalo več kot 200 javnih in privatnih podjetij iz več kot 30 držav.

S Toshibino napravo e-STUDIO306LP/RD30 lahko uporabniki sedaj tiskajo, kopirajo ali faksirajo enako količino dokumentov z manj papirja. Gre za edinstven sistem za tiskanje in ponovno uporabo običajnega pisarniškega papirja, zahvaljujoč posebnemu izbrisljivemu tonerju, ki omogoča večkratno uporabo papirja. S tem bodo uporabniki premostili vrzel med zmanjšano porabo in recikliranjem papirja, hkrati pa pozitivno vplivali na okoljski odtis svojega podjetja.

“Počaščeni smo, da smo prejemnik zlate nagrade v kategoriji »Najboljši inovativni izdelek leta«, je povedal Andreas Kleinschmidt, generalni direktor družbe Toshiba TEC. Že dlje časa proizvajamo večfunkcijske naprave, ki jih odlikujejo manjša velikost, teža in poraba energije, vse s ciljem doseganja večje okoljske učinkovitosti. Z novim sistemom e-STUDIO306LP/RD30 smo razvili komplementarno napravo, ki omogoča ponovno uporabo dragocenih virov in prispeva k občutnemu zmanjšanju emisij CO2. Prejeta nagrada pomeni potrditev naših prizadevanj in podporo naši ekološki strategiji ter nas vzpodbuja k razvoju sistemov in rešitev, ki bodo pomagali pri ustvarjanju bolj zelene prihodnosti.”       

Zmagovalci letošnjega tekmovanja »2014 Best in Biz Awards International« so bili izbrani na podlagi točkovanja s strani žirije, sestavljene iz 27 sodnikov – predstavnikov tiska, poslovnega in finančnega sektorja, strokovnih tehnoloških publikacij in medijev iz 17 različnih držav. To leto so se strokovni žiriji pridružili tudi pisci in avtorji člankov naslednjih revij oz. strokovnih publikacij: Asian Power (Singapur), Australian (Avstralija), Canadian Business (Kanada), Computer Hoy (Španija), CTV (Kanada), Gizmodo and Lifehacker (Avstralija), HTMobile (Izrael), Huffington Post (Združene države Amerike), IAA Magazine (Združeni arabski emirati), InBusiness (Ciper in Grčija), Irish Independent (Irska), Mumbrella and Encore Magazine (Avstralija), PC Authority (Avstralija), Stuff.co.nz (Nova Zelandija), TechHim (Indija), The Engaging Brand (Velika Britanija), Ventures Africa (Nigerija), Wirausaha & Keuangan (Indonezija), WirelessDuniya (Indija), Xbox Plus (Brazilija) in YourStory.in (Indija).

Celoten seznam dobitnikov zlatih, srebrnih in bronastih priznanj na tekmovanju »2014 Best in Biz Awards International«, najdete na spodnji povezavi:

http://intl.bestinbizawards.com/intl-2014-winners.

Dodatne informacije o sistemu e-STUDIO306LP/RD30 so na voljo na: http://5x1.toshiba.eu.

O tekmovanju »Best in Biz Awards«

»Best in Biz Awards« je neodvisni program poslovnih nagrad za podjetja, skupine, vodstvene delavce in izdelke. Žirija, ki podeljuje nagrade »Best in Biz Awards« , je sestavljena iz predstavnikov tiska in industrijskih panožnih analitikov. Nagrade »Best in Biz Awards« se podeljujejo v treh ločenih programih: Severna Amerika, EMEA in na mednarodni ravni. Za več informacij, obiščite:

http://www.bestinbizawards.com.

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.