Tift sklenil strateško partnerstvo z GRENKE

17.7.2012

Tift sklenil strateško partnerstvo z GRENKE

Prek partnerstva z vodilnim evropskim ponudnikom storitev operativnega leasinga za IT in pisarniško opremo podjetje Tift odpira prostor za nadaljnje izboljšave uporabnikom prilagojenih storitev tiskanja ter sprošča svoje vire za rast poslovanja.

Podjetje Tift, vodilni ponudnik storitev poslovnega tiskanja za podjetja in javne ustanove, je sklenilo novo strateško pogodbo za financiranje najema tiskalniške opreme. Novo partnerstvo strankam podjetja Tift, predvsem srednjim podjetjem, zagotavlja kakovostne in enostavne storitve najema GRENKE®. Kot napovedujejo v Tiftu, bo sodelovanje z GRENKE® pozitivno vplivalo na celotno uporabniško izkušnjo, saj bodo poleg prilagojenih rešitev financiranja tiskalniške opreme lažje obvladovali svoje pogodbene zaveze glede kakovosti storitev na področju tiskanja za stranke.

„Partnerstvo z GRENKE® ponudniki tehnologij s pridom izkoriščajo, saj jim omogoča preglednejše poslovanje ter lažji in hitrejši razvoj novih poslovnih modelov, ki temeljijo na storitvah prilagojenih potrebam strank,” je povedal Ernest Plej, direktor podjetja GRENKE - GC Leasing d. o. o. “Ob ugodnih finančnih storitvah pridobijo stranke stroškovno optimalne rešitve za tiskanje, ki so prilagojene njihovim ciljem in potrebam po kakovosti ter povečanju produktivnosti in hitremu prilagajanju poslovanja razmeram na tržišču.”

Glede na trende v zadnjih letih, se hitro povečuje povpraševanje po storitvah najema tiskalniške opreme ter zunanjem izvajanju storitev tiskanja. Gre predvsem za željo po sproščanju kapitala, vezanega v osnovna sredstva, ter  za učinkovito prilagajanje spremembam na tržišču in pri poslovanju.

„Sodelovanje z GRENKE® za kupce tiskalnikov Toshiba, Brother in Riso ter Sharp projektorjev in profesionalnih LCD zaslonov pomeni predvsem enostavno in kakovostno financiranje, nam pa omogoča, da strankam z vidika zagotavljanja kakovosti tehničnih in procesnih rešitev ter storitev vzdrževanja nudimo optimalne rešitve. Do sedaj smo namreč storitve leasinga urejali sami, kar je bilo z vidika organizacije, porabe časa in obvladovanja tveganj precej naporno,“ je povedal Peter Vuksinič, direktor Tifta. Podjetje se bo na tak način lažje posvetilo svoji osnovni dejavnosti, to je ponudbi kakovostnih storitev tiskanja za poslovna okolja, ki danes v strukturi prihodkov že prevzema večinski delež v primerjavi s prihodki od prodaje tiskalnikov. „V Tiftu ta čas izvajamo storitve tiskanja  po več kot 800 pogodbah, s podjetji različnih velikosti in dejavnosti pa tudi z javnimi ustanovami,“ je še povedal Vuksinič in pojasnil, da prek prilagojenih in celovitih rešitev, ki vključujejo storitve tiskanja, lahko organizacijam pomagajo tudi do 40-odstotnega znižanja stroškov za tiskanje.                                                                                                                                                                                                                                                        

Novo partnerstvo bo podjetju Tift omogočilo lažje sledenje zahtevam uporabnikov, ki jih vse bolj zanima plačevanje tiskanja po dejanski porabi, ne pa lastništvo naprav. S tem se namreč izognejo začetni investiciji in amortizaciji ter finančna sredstva prihranijo za naložbe v osnovno dejavnost, istočasno pa lahko bolje načrtujejo in nadzirajo stroške ter sledijo svojim gospodarskim načrtom.

O GRENKE®
Skupina Grenke s sedežem v Nemčiji je podjetje z že več kot 30 letno tradicijo in od leta 2000 kotira tudi na borzi DAX. Kot vodilni evropski ponudniki v segmentu “small ticket” leasinga  IT in pisarniške opreme (od 500 EUR dalje) so prisotni v več kot 25 državah v Evropi, v Sloveniji od oktobra 2010. Vizija podjetja je ponuditi kakovostno storitev operativnega leasinga vsem oblikam pravnih oseb, vključno z s. p.-ji in javno upravo, preko strateških partnerjev na najbolj enostaven, prilagodljiv in transparenten način.

 

O TIFT-u
Podjetje Tift je specializirano za razvoj in uvedbo poslovnih rešitev in storitev na področju tiskanja, digitalizacije in upravljanja z dokumenti. Podjetje na slovenskem trgu zastopa inovativna svetovna podjetja za poslovno tiskanje, kot so Toshiba in Riso. Hkrati izvaja distribucijo, prodajo in servis še za ostale uveljavljene blagovne znamke tiskalniške, večpredstavnostne in računalniške periferne opreme, kot so Brother, Epson in Sharp.

 

Več informacij:

Peter Vuksinič
direktor

 

Tift d. o. o.
Kamniška 41
SI 1000 Ljubljana

 

telefon: (01) 600 10 20
GSM: 041 78 86 02
faks: (01) 600 10 20
e-pošta: [email protected]

 

Ernest Plej
direktor

GC Leasing d. o. o.
Verovškova ulica 55A
SI 1000 Ljubljana

telefon: (01) 582 62 00
faks: (01) 582 62 10
e-pošta: [email protected]

 

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.