Podjetje TIFT zelo uspešno s programsko opremo PaperCut že v večih podjetjih

Trendi na področju tiskanja se vse bolj nagibajo k lažjemu upravljanju s tiskanjem, ki ga omogočajo sodobne rešitve in storitve, kot je denimo PaperCut.

Podjetje TIFT zelo uspešno s programsko opremo PaperCut že v večih podjetjih
PaperCut MF je programska rešitev za poslovno uporabo, ki vam omogoča enostavno upravljanje in nadzor tiskalniških naprav, zbirajo podatke za uporabo na lokaciji in za napravo in ugotavlja neučinkovitost.
S pridobljenimi podatki lahko vpeljete strategijo za povečanje produktivnosti vašega tiskalniškega sistema.

Vodilni inštitut za neodvisno testiranje produktov in poslovnih IT rešitev Buyers Laboratory Inc. (BLI) je podelil prestižno in najvišjo nagrado programski IT rešitvi PaperCut.

O Buyers Laboratory Inc.

Buyers Lab (BLI) je vodilni laboratorij za testiranje neodvisne pisarniške opreme in svetovalec in zagovornik poslovnih potrošnikov. Poleg objavljanja najobsežnejših in natančnih industrijskih poročil o napravah, namenjenih za pisarniške dokumente, pa podjetje predstavlja vodilni inteligenčni vir na področju kopirnih strojev, tiskalnikov, faks naprav, čitalnikov, podvojevalnikov, naprav za široke formate in multifunkcijskih izdelkov. Za podrobnejše informacije o Buyers Lab (BLI) obiščite www.buyerslab.com.

Toshiba e-STUDIO in PaperCut

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.