Novi A4 barvni multifunkcijski napravi

Novi A4 barvni multifunkcijski napravi

Družina večnamenskih tiskalnikov e-BRIDGE Next Toshiba pozdravlja dva nova barvna večnamenska A4 tiskalnika.

Družina večnamenskih tiskalnikov e-BRIDGE Next Toshiba pozdravlja dva nova barvna večnamenska A4 tiskalnika.

Dva barvna modela e-STUDIO330AC in e-STUDIO400AC s hitrostjo tiskanja 33 oziroma 40 strani/min zagotavljata izjemne izpise dokumentov v kompaktni A4 obliki in se popolnoma integrirata v obstoječo paleto izdelkov e-BRIDGE Next. Ta nova modela prinašata prilagojene, stroškovno učinkovite večnamenske rešitve, ki ustrezajo zahtevam strank po napredni funkcionalnosti in enostavnosti uporabe.

Zahvaljujoč popolnoma prilagodljivemu 26-cm (10,1-palčnemu) zaslonu na dotik v obliki tabličnega računalnika, lahko zapletene večstopenjske procese spremenimo v preproste funkcije, ki jih upravljamo z enim dotikom. Prostoren vmesnik lahko prilagodite tudi svojim željam.

Stranke bodo zadovoljne tudi s prilagodljivimi integracijami rešitev tretjih ponudnikov, sodobnim vdelanim spletnim brskalnikom in podporo priljubljenim storitvam v oblaku, z mobilnim tiskanjem in številnimi drugimi naprednimi funkcijami.

Standardni podajalnik dokumentov z dvojnim optičnim branjem, ki lahko odda do 116 slik na minuto, poveča produktivnost skeniranja. Številne koristne tehnološke funkcije, kot so Zone OCR, tiskanje in skeniranje na USB ključek, tiskanje črtne kode itd., pomagajo poenostaviti procese delovnih skupin.

"Ta dva nova modela ponujata preverjeno varnost e-BRIDGE Next s samošifrirnim trdim diskom Toshiba Secure in lahko izpolnjujeta najvišje varnostne standarde." pravi Lars Goetzsche, generalni direktor podjetja Toshiba Tec. Serijo e-STUDIO400AC je mogoče po želji nadgraditi, da se dosežejo skupna merila za certificiranje, ki ustrezajo zaščitnemu profilu za tiskane naprave (HCD-PP vl.0).

Podjetje Toshiba Tec je velik poudarek namenilo energetski učinkovitosti in trajnosti, da bi zagotovilo, da so ti novi izdelki v skladu z najvišjimi okoljskimi standardi. Vrhunske vrednosti TEC in način mirovanja z nizko porabo sta le dva primera zaščite dragocenih virov in zmanjšanja ogljičnega odtisa.

Z aplikacijo e-BRIDGE Plus for Green Information lahko uporabniki spremljajo svoj okoljski prispevek kar na zaslonu večnamenske naprave. Jasna grafika in statistika pomagata spodbujati učinkovito uporabo virov.

O Toshiba Tec

Toshiba Tec Corporation je del skupine Toshiba, ki deluje v različnih visokotehnoloških industrijskih sektorjih. Toshiba Tec Corporation je vodilni ponudnik izdelkov informacijske tehnologije s številnimi aplikacijami v industriji, logistiki, trgovini, zdravstvu in storitvah. Toshiba Tec Corporation s sedežem na Japonskem in več kot 80 hčerinskimi družbami po vsem svetu, pomaga organizacijam preoblikovati način ustvarjanja, snemanja, skupne rabe, upravljanja in prikazovanja informacij.

Toshiba Tec Germany Imaging Systems GmbH je del globalne korporacije Toshiba Tec. Paleta izdelkov vključuje tiskalnike in večnamenske sisteme ter učinkovite programske rešitve upravljanja dokumentov. Paleto izdelkov zaokrožujejo inovativne rešitve digitalnega označevanja in tiskalniki nalepk s široko paleto aplikacij v industriji, logistiki, trgovini, zdravstvu in storitvenem sektorju. Sedež podjetja Toshiba Tee Germany Imaging Systems GmbH se nahaja v Neussu v Nemčiji, kjer se vodijo in usklajujejo evropske poslovne dejavnosti.

Dodatne informacije so na voljo na spletnem mestu www.tift.si/toshiba

Toshiba eSTUDIO330AC/400AC barvni A4 multifunkcijski napravi

Družina večnamenskih tiskalnikov e-BRIDGE Next Toshiba pozdravlja dva nova barvna večnamenska A4 tiskalnika.

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.