Nič več ročnega kuvertiranja

Imate v vašem podjetju opravka z veliko količino pošte, ki jo morate poslati vsak dan? Kuvertirni sistemi FP, vam ponujajo rešitev za nadležno opravilo zlaganja pošte.

Kuvertirni sistem FPi600

Scenarijev, ko imate delo z drugimi nalogami vam pa se nalaga pošta, ki jo morate poslati, je konec. Sistemi kuvertiranja proizvajalca FP vam ponujajo rešitev za zamudno in nadležno opravilo ročnega zlaganja pošte. Kuvertirni sistemi so enostavni za uporabo in zanesljivi. Zlagajo lahko dokumente različnih velikosti tako, da jih je mogoče vstaviti v DL, C6/5 in C5 ovojnice.

Načine zlaganja pošte v kuverte ni potrebno nastavljati vedno znova, saj si FP naprave različne načine zlaganja zapomnijo, do njih pa dostopamo preko enostavnega LCD zaslona. Koliko časa sami porabite, da zložite vso pošto, ki jo morate dnevno odposlati? Naprava pošto zloži do destkrat hitreje kot ljudje. Če upoštevamo še, da nam ob tem ni potrebno nadzorovati zlaganja, saj ta poteka avtomatsko, lahko ta čas porabite za druga opravila in s tem opazno povečate svojo produktivnost. Najbolje si je tekmo med ročnim zlaganjem pošte človeka in naprave za kuvertiranje FP ogledati na posnetku. Presodite sami.

 

Več informacij >>

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.