Najvišje nagrade za Toshiba e-STUDIO2505AC

20.5.2003

Toshiba e-STUDIO5005AC serija, barvni MFP sistem, je prejel veliko najvišjih nagrad neodvisnih preiskusnih laboratorijev.

.

BLI nagrada za Toshiba e-STUDIO5005AC serijo

Toshiba e-STUDIO5005AC serija je uspešno zaključila teste neodvisnega laboratorija in prejel najvišjo nagrado "zelo priporočljivo" BLI in pečat odobritve BLI. Na sistemu Toshiba e-STUDIO5005AC je bil opravljen tudi preskus lastnosti BLI in je bil certificiran.

BLI NAFRADA ZA TOSHIBA e-STUDIO5005AC SISTEM

O družbi Buyers Laboratory LLC (BLI) 
Družba Buyers Laboratory LLC (BLI) je vodilni globalni neodvisni ponudnik analitičnih informacij in storitev za industrijo digitalnega upodabljanja ter upravljanja dokumentov. Z uporabo spletnih storitev družbe BLI bliQ in Solutions Center 40.000 strokovnjakov po vsem svetu opravlja vzporedne primerjave strojnih in programskih rešitev za več kot 15.000 izdelko.

 

 

e-BRIDGE Next MFPs Editor's Choice nagrada

PRINT.IT NAGRADARevija Print and Document Workfow, Print.IT, je podelila novi generaciji MFP naprav Toshiba najvišjo nagrado za uporabnosti in obvladljivosti, s čimer se maksimalno izboljša učinkovitost in produktivnost zaposlenih.

 

 

 

 

FACTS nagrada

FACTS NAGRADA ZA TOSHIBA e-STUDIO5005AC SERIJARevija FACTS je podelila najvišjo nagrado za Toshiba A3 barvni sistemem serije e-STUDIO5005AC s poudarkom na produktivnosti, kakovosti, funkcionalnosti, način uporabe in varnosti.
Skupna ocean: “Very Good” – Zelo dobro.

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.