Najvišje nagrade za Toshiba večfunkcijske sisteme

Toshiba večfunkcijski sistemi so prejeli najvišje nagrade.

Toshiba e-STUDIO507 je prejel nagrado za zelo zanesljiv sistem s strani družbe BLI (Buyers Laboratory LLC.

  O družbi Buyers Laboratory LLC (BLI)
Družba Buyers Laboratory LLC (BLI) je vodilni neodvisni ponudnik analitičnih informacij in storitev za industrijo digitalnega upodabljanja ter upravljanja dokumentov. Z uporabo spletnih storitev družbe BLI bliQ in Solutions Center 40.000 strokovnjakov po vsem svetu opravlja vzporedne primerjave strojnih in programskih rešitev za več kot 15.000 izdelko.

 

 

Toshiba, vodilni dobavitelj opreme za upravljanje dokumentov (MDS) in inovator za rešitve pri tiskanju, je prejel letno nagrado od  Better Buys for Business’ prestižni  Innovative Product of the Year 2014 za multifunkcijske proizvode (MFPs) e-STUDIO557, e-STUDIO657, e-STUDIO757 in e-STUDIO857.   

  Better Buys for Business (BBB) 
Better Buys for Business je izkušen team analitikov pisarniških naprav, ki oskrbuje podjetja z objektivno oceno produktov, in s tem pomaga z informacijami pri odločitvah za nakupe vseh vrst pisarniških aparatov.  Vsako leto Better Buys oceni več stotin produktov za rabo v pisarnah.   Poznani so tudi zaradi svoje Editor’s Choice Award (nagrade po izbiri redaktorja), ki se podeljuje novejšim pisarniškim napravam, ki zagotavljajo najvišji nivo zmogljivosti in nudijo najboljšo vrednost v svoji kategoriji. Za več informacij obiščite spletno stran http://www.betterbuys.com.

 

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.