Kako izbrati idealni tiskalnik za vašo pisarno?

5 nasvetov, na kaj morate biti pozorni, ko izbirate tiskalnik za vašo pisarno.

Kako izbrati idealni tiskalnik za vašo pisarno?

Da lahko zagotovite dovolj sredstev za vaše tiskalniške potrebe, morate razumeti kaj zagotavljate.

Mislite da vam zmankuje črnila? Pomislite še enkrat. Odkrijte kako pomemben je tisk in tehnologija za vsa podjetja, celo v digitalnem svetu z našmi vpogledi.

To pomeni, da morate nadzorovati kaj dejansko natisnete v vaši pisarni, ali pa prosite za našo pomoč. Naša pomoč vam ne bo dala le jasnega vpogleda v vaše resnične tiskalniške stroške, ampak tudi identificirala priložnosti za znižanje stroškov ter povišanje produktivnosti. 

Ko imate enkrat jasno sliko koliko česa natisnete - črno-belo / barvno, visoko kakovostno / osnutki, A4 / druge velikosti, tskanje / skeniranje / kopiranje - lahko ustvarite provizijo za potrebe vašega podjetja na najbolj učinkovit način.

Naslednjih pet nasvetov vam bo pomagalo pri izbiri rešitev za bolj učinkovito delovanje.

1. Pravilno število tiskalnikov 

Želite si čim manjše število tiskalnikov, ki lahko opravijo potrebne naloge, brez da bi negativno vplivali na produktivnost. Vendar, morate misliti tudi na razdaljo med tiskalnikom in uporabnikom - saj distrakcije na poti lahko vplivajo na posameznikovo produktivnost.

Naša analiza upošteva vašo celotno tiskalniško infrastrukturo - vaše naprave, uporabniške vzorce, potek dela, gibanje osebja in dejanski čas, ki ga vaše podjetje porabi za tisk. Nato predlagamo boljše rešitve za najbolj učinkovito vsakodnevno tiskanje.

2. Izberite pravilen tiskalnik s pravilnimi funkcijami za vaše potrebe 

Prav tako morate misliti na specifične funkcije, ki jih zahtevajo posamezna področja. Če potrebujete samo črno-beli tiskalnik, vam bo laserski tiskalnik dal najboljšo vrednost za ceno. Poleg tega tudi hitreje tiskajo kot inkjet tiskalniki.

Inkjet je najboljši za intenzivne barvne grafike in fotografije. Poleg tega lahko tudi tiskate na več različnih vrst papirja, tako da marketinška ekipa potrebuje inkjet tiskalnik, računovodstvo laserski črno-beli tiskalnik in tako ne le varčujete s stroški vendar povečujete skupinsko produktivnost. 

3. Poglejte ceno na izpis

Kupovanje poceni tiskalnika vam lahko zniža stroške investicije, vendar vam na dolgi rok dvigne stroške obratovanja. Morate gledati na ceno enega izpisa ali koliko izpisov lahko natisnete za en evro (cena tonerja ali črnila in koliko izpisov naredite). Več kot investirate v napravo, več boste privarčevali na dolgi rok.

4. Bodite pozorni na storitev in podporo

Ne želite si, da bi tiskalnik prenehal delovati sredi pomembnega tiska. Tako da se splača pogledati kakšna storitev in podpora sta vam na voljo, ko se enkrat odločite za naukp. 

5. Omejite raznolikost tiskalnikov

Vsaka znamka in model tiskalnika lahko delujeta na različnem programu in zahtevata različne potrošne materiale. Lahko olajšate stvari vašemu osebju, tako da se držite ene znamke in omejite modele, s tem pa poenostavite namestitev, obratovanje in vzdrževanje tiskalnikov.

 

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.