Intel® Atom™ procesorji dajejo multi-funkcionalnim tiskalnikom Toshiba novo ucinkovitost in produktivnost.

Nova generacija MFP tiskalnikov pospešuje preoblikovanje delovnega mesta

Intel® Atom™ procesorji dajejo multi-funkcionalnim tiskalnikom Toshiba novo ucinkovitost in produktivnost.

Rešitve za upravljanje tiska in dokumentov, ki jih je bilo nekoč na multi-funkcionalnih tiskalnikih potrebno izvajati ločeno, so vgrajene v naprave
strojne opreme s katerimi se zagotavlja stroškovno ugodno orodje z bogatimi
značilnostmi, ki je zasnovano za današnje delovno mesto.

Današnja podjetja se še vedno ukvarjajo z novo običajnostjo edinstvenega napada informacij. Potreba po produktivnosti delovne sile je bolj nujna kot kdajkoli prej.
Digitalna preobrazba delovnega mesta je v teku. Organizacije želijo prihraniti na času in zmanjšati odpadke tako, da papir menjajo z elektronskimi datotekami, ki jih je mogoče enostavneje hraniti in dostopati do njih, tako na namizju kot v oblaku. Podpirati morajo povečano mobilnost njihovih zaposlenih in širjenje mobilnih naprav. Prav tako išcejo tehnološke rešitve, ki poenostavljajo dnevne naloge in tako poenostavljajo njihovo uporabo.
Napredek pri obdelavi podatkov in povezljivosti je omogočil nove inteligentne pisarniške naprave, ki spreminjajo tradicionalne “periferne naprave” in jih združujejo v integrirane sisteme, ki povečujejo učinkovitost in delavcem omogočajo, da ostanejo produktivni. Eno področje, ki se razvija za omogočanje znatne izboljšave pretoka dela je upravljanje z dokumenti- tiskanje, skeniranje, kopiranje in shranjevanje.
Tiskalniki se spreminjajo, da tako lahko izpolnjujejo potrebe na delovnem mestu in zavzemajo svoje mesto v vedno večjem digitalnem okolju. Današnji multi-funkcionalni
tiskalniki so veliko naprednejši od njihovih predhodnikov, ki so omogočali, da ena naprava tiska, faksira, kopira in skenira.

Sedaj multi-funkcionalni tiskalniki postajajo pametnejše naprave, ki ponujajo veliko več, vključno s:

  • intuitivnimi uporabniškimi vmesniki
  • programskimi nastavitvami za funkcije po meri
  • enostavnim integriranjem s podjetniškimi aplikacijami in shranjevanjem v oblaku
  • tiskanjem iz pametnih telefonov in drugih mobilnih naprav
  • fleksibilnost, ki strankam omogoča nalaganje in zagon vgrajenih aplikacij, ki podpirajo naloge specifične za njihove posle
  • sledenjem uporabe in drugim funkcijam, ki podjetjem in trgovcem pomagajo upravljati s floto tiskalnikov

Za omogočanje teh novih funkcij proizvajalci multi-funkcionalnih tiskalnikov v svoje naprave vgrajujejo bolj inteligentno in zmogljivo obdelavo podatkov kot kdajkoli prej in njihove tiskarske stroje poganjajo z bolj mocnimi procesorji.

Toshiba* in Intel sodelujeta pri doseganju evolucije in prinašata pametnejše in visoko zmogljive multi-funkcionalne tiskalnike.
Novi multi-funkcionalni tiskalniki, ki jih poganja tehnologija Intel® omogočajo učinkovitost, ki prinaša koristi, kot je hitrejše procesiranje tiskanja, ki delavce ohranja produktivne in jim prihrani čas. Omogočajo hitrejše prepoznavanje opticnih znacilnosti (OCR),ki pospeši skeniranje zajete slike in izpis.

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.