Edinstvena inovacija v svetu tiskanja

Toshiba e-Studio Eco&Hybrid je vrhunska večnamenska naprava, ki združuje učinkovitost, ekonomičnost in ekološkost..

Edinstvena inovacija v svetu tiskanja

Večina ekoloških tiskalnikov se danes ponaša z varčnim tiskanjem v smislu skromne porabe kartuše ali tonerja ter z energetskim prihrankom pri svojem delovanju.

Na ta način je možno prihraniti kar nekaj sredstev.

Pri Toshibi so šli še korak dalje in izdelali večnamensko napravo, prvo svoje vrste.

Več o produktu >>

Poleg omenjene varčnosti se modeli e-Studio Eco&Hybrid ponašajo tudi z zmožnostjo večkratne uporabe papirja tako, da že potiskani papir enostavno pobriše in ponovno uporabi. Na ta način lahko organizacije prihranijo do 80 % porabljenega papirja, saj se vsakodnevno natiska ogromno dokumentov, ki jih potrebujemo le kratek čas. Na ta način organizacije občutno pomagajo pri ohranjanju okolja in tudi aktivno gradijo ugled njihove znamke. Poleg manjše porabe papirja in manjši količini odpadkov, se učinek pozna pri manjših emisijah ogljikovega dioksida in porabi vode, kot posledice izdelave papirja. Pri tiskanju lahko seveda izbirate tudi med klasičnim tiskom s permamentnim tonerjem ali s posebnim modrim črnilom, ki ga je mogoče izbrisati. 

Uporabna vrednost večnameskih naprav je zel velika tudi zaradi drugih atributov, ki jih navadno te naprave imajo in dotični modeli niso izjema. Poleg izjemne ekološkosti se lahko pohvalijo tudi z odlično povezljivostjo z obstoječimi sistemi v organizacijah. Doprinos tovrstnih naprav se pozna tudi pri izvajanju ustaljenih procesov, saj se v večji meri z uporabo Toshibinih naprav le-ti poenostavijo. 

Učinkovist kot tako, je pri Toshibinih napravah mogoča zaradi tehnologije e-Bridge. Ta omogoča povezovanje naprave z različnimi aplikacijami. Ustrezno je poskrbljeno je tudi za varnost. Podatki, ki se nahajajo na disku (320 GB) vaše večnamenske naprave so kriptirani in s tem zaščiteni pred nepooblašenim dostopom. Z varnostjo se vam tako ni potrebno dodatni ukvarjati, saj je vključena v samo zasnovo Toshibinih naprav, ki so po enostavni namestitivi takoj pripravljene za uporabo. Na voljo so različne tehnične rešitve za varnost vašega informacijskega premoženja. med drugim tudi avtentikacija uporabnikov ob uporabi katere od funkcij večnamenske naprave.  

Ker je oblačna tehnologija dandanes močno prisotna v večini organizacijskih okolij, tudi pri Toshibi na to niso pozabili ter njihove naprave naredili kompatibilne z omenjeno tehnologijo. Skenirane dokumente lahko iz naprave pošljete direkto v določeno oblačno storitev ali pa jo iz oblaka dirketno natisnete. Podprti so sistemi Microsoft OneDrive, Dropbox in Google Drive.

Tiskanje je mogoče tudi direktno iz vaše mobilne naprave s pomočjo aplikacij AirPrint, Google Cloud Print, Mopria Print storitve ali Toshiba e-BRIDGE Print & Capture aplikacije. 

Hibridni Toshibini modeli so primerni za tako za manjša kot velika podjetja, kjer je intenziteta tiska visoka. Naprave vsebuje več predalov kamor lahko spravite različne vrste papirja (do 3200 kosov) in omogočajo tiak več kot 30 strani na minuto. Poleg oblačnega tiska in standardnega mrežnega, je datoteke možno tiskati iz zunanjih medij, npr. USB ključka. Velja tudi obratno, torej da lahko skenirane dokumente odložite direktno na zunanji medij. 

Tift d.o.o. je specializirano podjetje za industrijske in poslovne tiskalniške rešitve. Preko celovite ponudbe izdelkov vodilnih svetovnih proizvajalcev in kakovostnih inženirskih in vzdrževalnih storitev kupcem zagotavljamo tiskalniške rešitve, ki so povsem prilagojene poslovnim procesom. Na tak način podjetje Tift strankam omogočamo visoko produktivnost na vseh ravneh poslovanja ob optimalni kakovosti izpisov, nizkih stroških ter najmanjših možnih okoljskih obremenitvah.

 

TOSHIBA Hybrid MFP product video

Toshiba’s brand new hybrid technology combines conventional printing with erasable printing, which allows you to reuse paper over and over again.

Zastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?
Prijavite se na brezplačne e-novice.
TiftKoding



Tag










Name *
Zaščitno z reCAPTCHA pod pogoji.