Upravljanje tiskalniškega okolja

TIFT d.o.o.
Kamniška 41, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 600 10 20, +386 1 600 10 30
E-pošta: [email protected]

Moja košarica

Avtomatiziran OCR proces

Avtomatiziran OCR proces

Pošljite mi ponudbo

Dobava: Na zalogi

Popolnoma avtomatiziran proces OCR ne zahteva uporabnika. Listine so skenirane v Toshiba e-STUDIO MFP, nekaj trenutkov kasneje prispejo na namizju bodisi preko e-pošte, FTP-ja ali v izbrani omrežni pogon kot Microsoft Word ®, Excel ®, Adobe ® PDF ali HTML spletne strani.

Toshiba e-BRIDGE Re-rite je strežniška aplikacija, ki omogoča optično prepoznavo skeniranih dokumentov. Te dokumente e-BRIDGE Re-rite pretvori v 16 različnih predizbranih formatov.
Deluje kot servis in za svoje delovanje porabi minimalno procesorskega časa.
Program optično prepoznane dokumente shrani v izhodno mapo, ali/ter pa jih pošlje na e-mail uporabnika.
 
Delovanje:

Ročno delovanje:Na poljubni napravi, ki omogoča skeniranje, dokument shranimo v mapo v skupni rabi ali v e-filing predal. Ta dokument nato kopiramo v vhodno mapo programa Re-rite. Po obdelavi , ki običajno traja nekaj sekund, se optično prepoznan dokument v prednastavljenem formatu pojavi v izhodni mapi programa. Lahko uporabimo tudi File downloader - funkcijo avtomatskega downloada, pri čemer nastavimo prostor za shranjevanje dokumentov iz e-filinga kar vhodno mapo programa Re-rite.

Avtomatsko delovanje:
Pri avtomatskem delovanju program teče na računalniku, na katerem je omogočeno pisanje in branje v mape programa. Za vsakega uporabnika kot uporabniško ime izberemo njegov e-mail naslov, nato pa določimo, katerih formatov se bo uporabnik posluževal. Pri tem se za vsak format avtomatsko kreira podmapa z imenom uporabnikovega e-maila. Ta mapa mora biti v skupni rabi.

Multifunkcijski aparat Toshiba mora imeti omogočeno funkcijo scan to file, pri čemer za izhodno datoteko določimo datoteko v podmapi z e-mailom uporabnika v glavni mapi z imenom tipa formata na računalniku, kjer teče program Re-rite. Za hitro in lahko delovanje se priporoča izdelava templatov ta vsakega uporabnika in za vsak izbran format.

Pri uporabi avtomatskega delovanja, uporabnik prejme optično prepoznan dokument kot priponko v e-mailu.

Nagrada revije BLI

 

 

http://www.rerite.com.au/Slovenia/Toshiba_Main.htm