Upravljanje tiskalniškega okolja

TIFT d.o.o.
Kamniška 41, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 600 10 20, +386 1 600 10 30
E-pošta: [email protected]

Moja košarica

TOSHIBA e-STUDIO8518A serija

TOSHIBA e-STUDIO8518A serija

Pošljite mi ponudbo

Dobava: Dobava 10 dni

Toshiba večfunkcijski A3 ČB sistem, z impresivnimi funkcijami za izjemno izhodno produkcijo dokumentov s hitrostjo od 55 do 85 izp/min.

Toshibae-STUDIO8518A serija

 

Vsaka industrija ima posebne potrebe delovnega procesa. Toshiba je razvila prilagodljive MFP-je, da bo vaše delo lažje. Intuitivni in modro integrirani, naši izdelki poenostavijo kompleksne naloge in vam zagotavljajo nadzor in hkrati zanesljivost, po kateri je podjetje Toshiba znano.

 • Pomembno je, da je MFP močan, zanesljiv in učinkovit.

 • Prilagodljiv uporabniški vmesnik v obliki tablice, ki ga odlikuje  napredna tehnologija kot pri vseh  visokokakovostnih modelih Toshiba
 • Zasnovana za sodobna pisarniška okolja, e-STUDIO8518A serija je pripravljena za mobilno tiskanje.

   

  e-STUDIO5518A: 55 ppm
  e-STUDIO6518A: 65 ppm
  e-STUDIO7518A: 75 ppm
  e-STUDIO8518A: 85 ppm

     

Upravljanje tiskalniške flote!

Sistem e-CONCEPT daje odgovore na najpogostejše izzive, s katerimi se srečujejo danes organizacije na področju tiskanja in kopiranja:

 • stroški,
 • pomanjkanje informacij,
 • nadzor in
 • premik v smeri fokusiranja na osnovni posel. 
 

S pomočjo sistema e-CONCEPT optimizirajte, upravljajte in nadzorujte dokumente vašega podjetja preko nižjih stroškov poslovanja, večje učinkovitosti in zniževanje energetske porabe.


   

 

Prilagodljiv uporabniški vmesnik

Visoko-kakovostni večdotični zaslon z diagonalo 26 cm (10,1’’) v stilu tabličnega računalnika omogoča osebno prilagoditev glede na uporabnikove potrebe. Spreminjate lahko sliko ozadja in osebno prilagodite poglede. Prilagodite lahko tudi vrstni red ikon na zaslonu, dodate in odstranite gumbe ter izberete koliko ikon želite prikazanih na eni strani. Tako so vse funkcije prirejene vaši uporabi.

 

Interaktiven uporabniški vmesnik >>