Upravljanje tiskalniškega okolja

TIFT d.o.o.
Kamniška 41, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1 600 10 20, +386 1 600 10 30
E-pošta: [email protected]

Moja košarica

Na strani prikaži  
Pogled:   Seznam   |   Razširjen seznam   |   V oknih

Nadzor tiskalniških naprav

Storitve upravljanja tiskalniških naprav vam zagotavljajo nadzor nad vašimi stroški tiskanja in kopiranja in vam zagotavljajo varnost.

Ne glede na blagovno znamko oziroma proizvajalca tiskalnikov boste z našo metodo storitev tiskanja zmanjšali čas nedelovanja vaših mrežnih naprav.
Hkrati boste tudi zagotovili, da bodo vaši zaposleni imeli ob pravem času na razpolago pravo tiskalno napravo, da bodo pro-aktivno prejemali obvestila o napakah delovanja tiskanja ter prejemali natančna poročila o vseh napravah in uporabnikih – vse to ob zmanjševanju vaših celotnih stroškov.

Upravljanje dokumentov

Predstavljajte si, da bi lahko našli informacijo, ki jo potrebujete, v nekaj sekundah samo z enim iskanjem?
Danes se informacije shranjujejo na številnih lokacijah, kar med drugim vključuje klasične arhivske omare, mrežne strežnike, lokalne trde diske ter elektronsko pošto v poštnih nabiralnikih -  inboxih.  

Danes se porabi do 30% svojega časa za iskanje informacij.
Kar je pri tem posebej grozljivo, je to, da se velikokrat zgodi, da ne najdejo tistega, kar so iskali!

Z možnostjo nadzora izpisovanja, avtomatskimi poročili stanj in enostavno uporabo, omogoča vsem uporabnikom v organizaciji profesionalni pristop in zniževanje stroškov.

Z možnostjo nadzora izpisovanja, varnostjo produkcije dokumentov in zniževanje stroškov.

Aplikacija PrintTracker omogoča pridobivanje statusa naprave v realnem času (avtomatsko odčitavanje števcev na izbranih napravah, na vnaprej določen dan v mesecu, ter pošiljanje teh informacij na izbrane e-mail naslove, status tonerja, morebitne okvare ...)

Odkrijte skrite stroške in ustvarite potencial za optimizacijo

Letni stroški procesiranja in tiskanja dokumentov so v povprečju precej višji, kot si to podjetja predstavljajo.

Razlog za to: večini podjetij primanjkuje profesionalen in učinkovit sistem za tiskanje in upravljanje dokumentov – čeprav je to vir za pomembne potencialne prihranke.

Popolnoma avtomatiziran proces OCR ne zahteva uporabnika. Listine so skenirane v Toshiba e-STUDIO MFP, nekaj trenutkov kasneje prispejo na namizju bodisi preko e-pošte, FTP-ja ali v izbrani omrežni pogon kot Microsoft Word ®, Excel ®, Adobe ® PDF ali HTML spletne strani.

Direktno zajemanje dokumentov preko Toshiba MFP aparata, obdelava (pretvorba v digitalno obliko - OCR) in shranjevanje (arhiv).

Z aplikacijo e-BRIDGE Print & Capture lahko neposredno tiskate in skenirate dokumente na Toshiba e-STUDIO MFP naprave z vaše Android in iOS naprave.